EXCLUSIV | Marius Șumudică, din nou în cărți la Craiova: ”Tot timpul a fost o soluție”

Sorin Cârțu (68 de ani) a declarat pentru Sportpesurse că Marius Șumudică (52 de ani) va rămâne mereu o soluție pentru Universitatea Craiova. Turcii au anunțat luni, 26 februarie, că antrenorul a fost dat afară de la Gaziantep.

Marius Șumudică ar putea reveni în fotbalul românesc. Și nu oriunde, ci în inima Olteniei, acolo unde stilul său efervescent este pe placul patronului Mihai Rotaru. Presa din Turcia anunță că fostul atacant al Rapidului a fost înștiințat că va fi demis, după seria de rezultate proaste din ultima vreme, care a culminat cu eșecul de ”acasă”, 0-2 cu Bașakșehir.

Marius Șumudică, din nou în cărți la Craiova

Finalul de la Gaziantep, unde tehnicianul român s-a bătut pentru salvarea de la retrogradare, ar putea fi un pas înainte. Șumudică ar putea profita de seria neagră fără sfârșit a lui Ivaylo Petev.

Bulgarul are o singură victorie în ultimele opt partide și, în ciuda asigurărilor lui Mihai Rotaru, trăiește orice meci cu sabia deasupra capului.

Un eventual pas greșit cu Voluntari, partidă programată luni, 26 februarie, de la 20:00, i-ar fi fatal bulgarului, care nu are de partea sa nici programul. Petrolul, Rapid și FCU Craiova sunt viitoarele adversare ale oltenilor, pe finalul sezonului regular.

(Este Marius Șumudică în cărți la Craiova? n.r.) ”El tot timpul a fost o solutie, s-a vorbit despre el. Știți cum e, depinde de patron și… ce să vă spun…
Deocamdată e antrenor la Craiova, aici nu s-a vorbit nimic de vreo demitere. Nu știu ce să vă spun”, a declarat Sorin Cârțu pentru Sportpesurse.

”Nu mă ascund ca struțul. Am citit că apropiați de la club spun că Șumudică e dorit. Nu poate un apropiat să spună așa ceva. Este o minciună că Petev nu a fost la antrenament. Aceste minciuni fac un bulgăre care vine peste noi.

Vrem să ieșim din această pasă proastă. Vom face o analiză a aceea ce s-a întâmplat. Podiumul și Cupa României rămân obiective pentru Universitatea Craiova în acest sezon”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport, în urma unei ședințe cu echipa, care s-a întins pe trei ore.

  • 1,38 este media de puncte reușită de Marius Șumudică în cele 26 de meciuri pe banca lui Gaziantep

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare