EXCLUSIV | Ladislau Boloni, întrebat dacă i-ar putea lua locul lui Edi Iordănescu! Ce a spus despre relația cu șefii FRF

Ajuns la 71 de ani, Ladislau Boloni ar putea reprezenta o variantă pentru postul de selecționer al României, în cazul în care Edi Iordănescu (46 de ani) va decide să nu mai continue.

Ladislau Boloni: „Tot timpul discut cu cei de la FRF”

Nu ar fi pentru prima dată când Ladislau Boloni ar discuta cu actuala conducere a FRF. Înainte de numirea lui Edi Iordănescu, experimentatul antrenorul a negociat cu Răzvan Burleanu, însă cele două părți nu au reușit să ajungă la un acord în ceea ce privește contractul, dar și obiectivele impuse.

Întrebat dacă ar fi dispus să îi ia locul lui Edi Iordănescu, Ladislau Boloni a evitat să dea un răspuns concret, însă a dezvăluit că nu le poartă ranchiună celor de la FRF. Mai mult, tehnicianul a păstrat legătura cu cei de acolo, semn că cele două părți au trecut peste momentul din 2022.

„(n.r. dacă i-ar putea lua locul lui Edi Iordănescu) Este ceva ipotetic și nu cred că este sănătos să vorbim despre asta acum. Eu tot timpul discut cu cei de la FRF și ne transmitem mesaje, nu este război între noi. Suntem oameni cât se poate de civilizați„, a spus Ladislau Boloni, pentru Sportpesurse.ro.

Ladislau Boloni, gata să se despartă de Metz

Chiar dacă a trecut aproximativ o lună de la finalul sezonului trecut, Ladislau Boloni încă figurează ca antrenor al lui Metz. Contactat de Sportpesurse.ro pentru a lămuri situația sa, experimentatul antrenor român a dezvăluit că este foarte aproape să se despartă de actuala sa formație.

Totodată, Boloni a spus că nu are oferte în momentul de față, dar și că este dispus să se pună la masa negocierilor cu orice club, inclusiv din fotbalul românesc.

„Suntem în drum pentru a ne despărți, așa este. (n.r. dacă are oferte în momentul de față) Nu, nu. Toate propunerile te tentează ca și antrenor, vedem ce va fi (n.r. dacă ar vrea să revină în România)”, a spus Ladislau Boloni, pentru Sportpesurse.ro.

De-a lungul carierei sale de antrenor, Boloni a mai activat, printre altele, la Sporting Lisabona (unde l-a promovat la prima echipă pe Cristiano Ronaldo), AS Monaco, Standard Liege, Racing Lens, PAOK Salonic, Al-Ittihad, Royal Antwerp şi Panathianikos Atena.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare