EXCLUSIV | E gata! Ladislau Boloni a făcut anunțul despre viitorul său la Metz. Ce spune despre revenirea în România

Metz a retrogradat în Ligue 2, iar oficialii clubului sunt deciși să renunțe la Ladislau Boloni, numit în vara anului 2022.

Ladislau Boloni, gata să se despartă de Metz

Chiar dacă a trecut aproximativ o lună de la finalul sezonului trecut, Ladislau Boloni încă figurează ca antrenor al lui Metz. Contactat de Sportpesurse.ro pentru a lămuri situația sa, experimentatul antrenor român a dezvăluit că este foarte aproape să se despartă de actuala sa formație.

Totodată, Boloni a spus că nu are oferte în momentul de față, dar și că este dispus să se pună la masa negocierilor cu orice club, inclusiv din fotbalul românesc.

„Suntem în drum pentru a ne despărți, așa este. (n.r. dacă are oferte în momentul de față) Nu, nu. Toate propunerile te tentează ca și antrenor, vedem ce va fi (n.r. dacă ar vrea să revină în România)”, a spus Ladislau Boloni, pentru Sportpesurse.ro.

De-a lungul carierei sale de antrenor, Boloni a mai activat, printre altele, la Sporting Lisabona (unde l-a promovat la prima echipă pe Cristiano Ronaldo), AS Monaco, Standard Liege, Racing Lens, PAOK Salonic, Al-Ittihad, Royal Antwerp şi Panathianikos Atena.

Francezii susțin că Boloni vrea salariul până în 2025 ca să plece de la Metz

Numit în vara anului 2022 pe banca lui Metz, Boloni a reușit să promoveze în Ligue 1 după doar un sezon, însă echipa sa nu a putut face față în elită și a revenit rapid în eșalonul al doilea. Drept urmare, oficialii clubului au decis să-l înlocuiască pe antrenorul român, însă demiterea acestuia nu este deloc una ușoară.

Potrivit jurnaliștilor francezi, Ladislau Boloni vrea să primească salariul pe următoarele 12 luni, cât mai are contract cu Metz. Conducerea clubului nu își dorește acest lucru, iar cele două părți sunt în pline negocieri, tocmai din acest motiv se întârzie și numirea noului antrenor al echipei.

Recent, presa din Franța dezvăluia că Ladislau Boloni are un salariu în valoare de 70.000 de euro lunar la Metz, ceea ce înseamnă 840.000 de euro anual.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare