EXCLUSIV | Ilie Năstase iartă, dar nu uită! Ce a putut spune fostul tenismen despre Simona Halep, după ce aceasta l-a respins într-un mod mitocănesc!

În luna aprilie, producția mult așteptată, Nasty, a ajuns pe marile ecrane din România. Ilie Năstase a fost prezent la premiera filmului documentar care îi prezintă propria-i viață și carieră. Momentul a fost plin de emoție pentru fostul tenismen legendar, ajuns la 77 de ani. Prietenii i-au fost alături și s-au bucurat din suflet pentru reușita sa, dar marea absentă de la eveniment a fost chiar Simona Halep. La mai bine de două luni de când „fiica” sa de suflet l-a dezamăgit, fostul mare sportiv a dezvăluit, în exclusivitate pentru Sport pe Surse, ce s-a schimbat în relația lor.

Premiera a avut loc pe data de 16 aprilie, la Sala Palatului din București. Zeci de oameni au vrut să vadă filmul Nasty, iar printre cei care nu au putut lipsi, se numără: Boris Becker, Nadia Comăneci, Gică Hagi, Ciprian Marica, Gică Popescu, Camelia Potec. Bineînțeles, nu a lipsit Ion Țiriac, prieten și tovarăș de drum al campionului de mai bine de cinci decenii.

Totuși, unde a fost Simona Halep? Se afla în țară, dar se distra pe plajă, în Constanța. În vremea în care prietenii îi erau alături fostului tenismen, ea nu a reușit să se desprindă de litoral și de liniștea de acasă. Mai mult decât atât, a postat și imagini pe rețelele de socializare, de la malul Mării Negre.

Ilie Năstase a iertat-o pe Simona Halep pentru absența de la premiera filmului

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Sport pe Surse, Ilie Năstase ne-a spus că filmul său va ajunge în cinematografele din încă 5 orașe, prilej cu care va fi prezent, alături de public și echipă. Ar fi o șansă pentru Simona Halep să-și spele păcatele, dar poate că ar fi puțin prea târziu. Fostul mare sportiv a iertat-o pentru că nu l-a pus pe primul loc, dar se poate vedea, din spusele sale, că o va ține minte, pe viitor. Diplomat, a declarat:

„Destinul filmului Nasty nu este, încă, complet. Mai există cel puțin cinci orașe din țară unde vom merge cu el, în săptămânile ce vin. Nu pot spune că am avut așteptări de o anumită factura de la el. Este, pur și simplu, viața mea și p-asta nu o poate nimeni juca mai bine ca mine. Nu am uitat nimic din ea, după cum nu am uitat nici măcar un singur meci.

Mă simt confortabil cu prezența lui Nasty la Cannes, fiindcă acolo nu ajung de obicei documentare. Iar noi am ajuns, ceea ce înseamnă mult! Pe de altă parte, am trecut peste absența Simonei Halep la premiera filmului. Nu o sa mă cert cu ea pentru faptul că nu a putut veni atunci. Ceea ce a fost, a fost iar relația noastră e aceeași!”, a spus Ilie Năstase, în exclusivitate pentru Sport pe Surse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare