EXCLUSIV | Giovanni Costantino a rămas uimit! Ce i s-a întâmplat la Galați, înaintea meciului Oțelul – FCU Craiova: „Incredibil”

Giovanni Costantino (39 de ani) s-a aflat timp de 4 luni pe banca celor de la FCU Craiova, iar antrenorul italian a povestit un episod care l-a impresionat cel mai tare în fotbalul românesc.

Giovanni Costantino: „Este ceva de necrezut”

Într-un interviu acordat pentru Sportpesurse.ro, Giovanni Costantino a dezvăluit ce i s-a întâmplat înaintea unui meci de la Galați. Italianul a fost surprins să vadă cum fanii Oțelului au început să-i facă cu mâna și să-i vorbească în limba italiană, un lucru care va rămâne de neuitat pentru fostul tehnician de la FCU Craiova.

Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor de la FCU, care continuă să-mi scrie și să-mi trimită mesaje fantastice. Nu mi-aș fi imaginat niciodată că pot primi atât de multă apreciere din partea lor și pentru mine dragostea românilor pentru fotbal este ceva de necrezut.

Vă spun o poveste, la Galați am jucat împotriva Oțelului și când am intrat pe teren, suporterii din spatele bancii au bătut din palme pentru mine și au spus ‘te respectăm Costantino’, în limba italiană. Asta pentru mine a fost ceva de necrezut, să primesc această apreciere din partea fanilor rivali. Asta arată cât de incredibili sunt românii„, a spus Costantino.

Giovanni Costantino vrea să revină în fotbalul românesc

Liber de contract în momentul de față, Giovanni Costantino nu duce lipsă de oferte. Fostul antrenor de la FCU Craiova a dezvăluit, în exclusivitate pentru Sportpesurse.ro, că a fost contactat de un club care urmează să participe în cupele europene, însă a refuzat să semneze, deoarece nu se simțea atras de proiect.

Totodată, Costantino a declarat că a fost sunat inclusiv de un patron de club din România și se gândește serios să revină în fotbalul românesc, asta deoarece s-a simțit foarte apreciat.

Am primit un telefon, săptămânile trecute, de la un președinte căruia îi place foarte mult cum lucrez, stilul meu de joc și ceea ce am făcut la FCU. Sunt fericit că munca mea este apreciată în România, de aceea cred că voi reveni în țară.

Am discutat cu unele cluburi, dar sezonul s-a încheiat acum, așa că vom vedea. Am respins o ofertă de la o echipă care joacă în cupele europene, pentru că vreau să găsesc un club în care să lucrez la potențial maxim și nu am simțit că este posibil acolo„, a spus Giovanni Costantino.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare