EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați! Un preot a oficiat uniunea, iar Gică Hagi a fost prezent la eveniment. FOTO

Gică Popescu (56 de ani) a avut parte duminică, 9 iunie, de unul dintre cele mai importante evenimente din familie. ”Baciul” a sărbătorit împlinirea a 25 de ani alături de soția sa Luminița. De la nunta de argint, care a avut loc la Ciolpani, nu putea lipsi fostul său coleg și bun prieten, Gică Hagi (59 de ani).

Abia trecut peste momentul retragerii Generației de Aur, unde a fost organizator, Gică Popescu are parte de un nou eveniment cu greutate. Fostul mare fundaș al naționalei și al Barcelonei s-a bucurat de împlinirea a 25 de ani de căsătorie cu aleasa inimii sale, Luminița. Evenimentul a avut loc duminică, 9 iunie, iar la acesta au luat parte peste 100 de invitați.

Gică Popescu a sărbătorit nunta de argint alături de Gică Hagi și 100 de invitați

”În spatele unui bărbat de succes stă întotdeauna o femeie puternică” spune o vorbă. Gică Popescu a simțit din plin adevărul ei. Timp de 25 de ani, ”Baciul” a avut-o alături, și la bine, și la rău, pe Luminița.

Soția Baciului este nimeni alta decât sora Marilenei Hagi, consoarta lui Gică Hagi. De altfel, ”Regele” este cel care le-a făcut cunoștință celor doi, care au ajuns acum la 25 de ani împreună.

Cei doi soți au sărbătorit fericitul eveniment la Ciolpani și au fost înconjurați de o ”armată” de invitați. Înainte de petrecere, Gică Popescu și Luminița au fost și la biserică, unde l-au avut alături și pe Gică Hagi.

Adrian Porumboiu: ”Gică Popescu, un nesimțit”

Gică Popescu nu a fost scutit de critici și neplăceri în ultima vreme. Fostul căpitan al Barcelonei a fost criticat extrem de dur de Ionel Ganea, dar și de Dănuț Lupu, care l-au acuzat că nu au fost invitați la meciul de adio al Generației de Aur.

Celor doi li s-a alăturat Adrian Porumboiu. Fostul mare arbitru l-a atacat dur pe fostul internațional.

„Gică Popescu este un nesimţit! Iniţial, m-a sunat Crăciunescu să vin. Era vorba să arbitrăm câte o repriză. Am zis bine: Eu arbitrez prima repriză, Crăciunescu pe a doua. Se putea şi invers. Apoi, nu ştiu ce s-a întâmplat, că n-am mai fost invitat.

Gică Popescu a fost un fotbalist imens, dar ca om e un nesimţit! Să nu uite că eu am fost un domn cu el, l-am ajutat cu ceva în 2012. După meciul de retragere al Generaţiei de Aur, am vorbit cu Popescu printr-un schimb de mesaje, el spunea că n-a mai vrut Crăciunescu ca eu să vin.

Recunoştinţa e cea mai grea povară. Balaj era UTC-ist când jucau fotbaliştii din Generaţia de Aur, era la început în arbitraj”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Sportpesurse.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare