EXCLUSIV | Adrian Porumboiu pune tunurile pe fostul căpitan al naţionalei României: „Gică Popescu e un nesimţit!”

Meciul de retragere al Generaţiei de Aur a născut multe pasiuni, dar a renăscut şi vechi conflicte. Mai multe personaje cu greutate din fotbalul românesc au acuzat că au rămas pe dinafară la meciul în care tricolorii de legendă au învins „stelele lumii” cu 3-2.

Printre aceşti oameni, şi Adrian Porumboiu. Fostul arbitru şi ex-patron al defunctei FC Vaslui s-ar fi aşteptat să fie invitat, pentru a arbitra la centru, la partida de gală care, pe 25 mai, a strâns 55.000 de spectatori pe Arena Naţională.

Porumboiu i-a amintit lui Popescu că l-a ajutat

Povestea lui Adrian Porumboiu privind participarea la meciul de retragere al Generaţiei de Aur este puţin bizară. Chemat iniţial să arbitreze, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată pentru omul de afaceri.

Gică Popescu este un nesimţit! Iniţial, m-a sunat Crăciunescu să vin. Era vorba să arbitrăm câte o repriză. Am zis bine: Eu arbitrez prima repriză, Crăciunescu pe a doua. Se putea şi invers. Apoi, nu ştiu ce s-a întâmplat, că n-am mai fost invitat.

Gică Popescu a fost un fotbalist imens, dar ca om e un nesimţit! Să nu uite că eu am fost un domn cu el, l-am ajutat cu ceva în 2012. După meciul de retragere al Generaţiei de Aur, am vorbit cu Popescu printr-un schimb de mesaje, el spunea că n-a mai vrut Crăciunescu ca eu să vin.

Recunoştinţa e cea mai grea povară. Balaj era UTC-ist când jucau fotbaliştii din Generaţia de Aur, era la început în arbitraj”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Sportpesurse.ro.

Ganea, acuze la adresa lui Popescu, înainte de meci

Lăsat pe dinafară la evenimentul organizat de fostul căpitan al Barcelonei, „Ganezul” a răbufnit. A lăsat de înţeles că fostul lui coleg de la echipa naţională s-ar folosi de emoţia din jurul Generaţiei de Aur pentru a produce profit.

”Popescu e o mare dezamăgire ca om. Un fotbalist extraordinar, dar un om lipsit complet de respect. Îl interesează numai banii. Dacă ies lovele, ești prietenul lui cel mai bun. Dacă nu, ești un mare dușman!

N-ar strica să aflați, de exemplu, că firma care vinde acum tricourile pentru eveniment e a lui și a fiicei lui. Eu așa știu! E <fiert> pe <cașcaval>! Aș putea să zic mai multe despre Popescu, dar mă abțin, deocamdată.

Am văzut, de exemplu, ce mare afacerist e cu Școala lui de fotbal de la Craiova. Un eșec total! Câte zeci, sute de talente s-au pierdut inutil acolo!

Părerea mea e că majoritatea celor care vor fi pe teren vor încasa și ceva bănuți, că nu vin degeaba. Sunt, probabil, niște contracte în spate, cu sume diferite de la om la om”, a spus Ionel Ganea pentru Sportpesurse.ro.

Maria Popescu îşi apără tatăl

Tânăra a oferit şi ea o scurtă declaraţie pe marginea implicării în organizarea meciului de retragere al Generaţiei de Aur.

„Tata a fost inițiatorul, eu l-am ajutat. Mi-a plăcut foarte mult să-l ajut. A fost foarte emoționant. Am realizat în sfârșit ce au realizat ei în 1994. M-am bucurat că am lucrat cu tata. Știam că ei au reprezentat ceva foarte mare, dar alta e să vezi atâția oameni alături de ei”, a spus Maria Popescu, la ProTV.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare