EXCLUSIV | ”Dorin nu putea uita fotbalul!” Iosif Rotariu avertizează FCSB și ”tranșează” lupta la titlu

Iosif Rotariu (61 de ani) crede că FCSB nu a avut răbdare cu Dorin Rotariu (28 de ani) și că nepotul său nu putea uita fotbalul peste noapte. Fostul mare internațional avertizează echipa lui Gigi Becali și spune că CFR Cluj are puterea să câștige în playoff cu toate rivalele.

5 meciuri a jucat Dorin Rotariu pentru FCSB, suficient ca Gigi Becali să taie în carne vie și să îl pună pe liber. Contactat de Sportpesurse, Iosif Rotariu a declarat că nepotul său ar fi meritat mai multe șanse. Fostul mijlocaș al Stelei spune că FCSB nu este deja campioană și avertizează că CFR Cluj are puterea să răstoarne calculele hârtiei.

Iosif Rotariu: ”FCSB nu a avut răbdare cu Dorin!”

Fostul mare internațional este convins că Dorin își va reveni la forma care l-a consacrat dacă va fi sprijinit acolo unde va merge.

”Nu am mai vorbit cu el, este la București. Chiar nu știu ce s-a întâmplat, nu au avut răbdare cu el, nu au știut să îl integreze.

Cred că mai avea nevoie de puțin timp. A avut o perioadă de întrerupere, când s-a accidentat, a stat o etapă sau doua, a avut o perioadă de inactivitate.

La București, într-o săptămână de antrenament a intrat titular. Nu cred eu că a uitat fotbalul la 28 de ani. La 20 de ani era printre cei mai buni din România și acum a uitat fotbalul?

Dacă va avea evoluții bune unde se va duce să joace, va fi bine, va uita. Nu stiu ce face, el e la București, nu știu ce urmează pentru el”, a declarat Iosif Rotariu pentru Sportpesurse.

Rotariu, avertisment pentru FCSB

Fostul mare stelist crede că actualul lider din Liga 1 va avea probleme în retur. Rotariu o vede pe CFR Cluj cea mai puternică din Superliga și îl laudă pe Mutu: ”Va avea un viitor strălucit”.

”Nu sunt campioni, mai sunt multe etape. Meciurile de playoff sunt foarte importante. Vor fi trei echipe clar, poate să fie și a patra. FCSB, CFR Cluj și Rapid, poate să vină și Craiova sau chiar Farul.

Cei de la FCSB nu au bancă de rezerve, spre deosebire de CFR și Rapid. CFR este cea mai solidă echipă din Liga 1. Poate în playoff să îi bată și pe FCSB și pe Rapid în ambele meciuri.

Au echipă foarte solidă. Au un lot foarte valoros. Despre Mutu? Îi văd un viitor foarte strălucit. El a fost un mare jucător de fotbal, a fost obișnuit cu presiunea, a avut colegi de mare valoare și e destul de ușor să gestionezi o situație ca în campionatul Româaniei.

E un antrenor căruia îi place să joace. Joacă un fotbal frumos, cu realizări. Îmi place foarte mult de Mutu”, a mai spus Iosif Rotariu pentru Sportpesurse.

Dorinel, despre conflictul Mutu – Dorinel

Mutu a criticat metodele de antrenament ale lui Dorinel Munteanu, iar antrenorul Oțelului nu a rămas dator. Iosif Rotariu crede că între cei doi nu poate fi niciun scandal, ci doar opinii diferite.

”Mutu îl respectă pe Dorinel și invers. A fost doar o scăpare. Cred că nu a fost o critică, a fost o părere de a lui. El nu a prins perioadele alea de pregătire.

Dorinel e un antrenor foarte serios, foarte disciplinat, se bazează foarte mult pe aspectul fizic, cine nu se cadrează îi scoate și prin minutul 30, nu ține cont de lume.

La nivelul la care a fost el, normal să vorbească despe playoff, dar lotul nu e la fel de valoros. Chiar a făcut lucruri importante”, a mai spus Iosif Rotariu pentru Sportpesurse.

  • 1 gol în 25 de meciuri a reușit Iosif Rotariu în tricoul naționalei României.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare