EXCLUSIV Diagnostice șocante pentru ieșenul Mihai Luca, făcut KO de Homawoo! Medicii vor să anunțe Poliția ca la un incident cu acte de violență

Lovit îngrozitor de Homawoo în minutul 30 al partidei Dinamo – Poli Iași, Mihai Luca a ajuns într-o stare dramatică la spital. Președintele Cornel Șfaițer afirmă că medicii vor anunța organele de anchetă!

Mihai Luca evacuat cu masă de oxigen și guler cervical

Meciul Dinamo – Poli Iași a trecut la jumătatea primei reprize printr-un moment de cumpănă. Homawoo l-a atacat brutal din spate pe Mihai Luca la o fază petrecută aproape de centrul terenului, iar jucătorul oaspeților a rămas inert pe gazon. Momentele de panică s-au instalat, fotbalistul a fost luat imediat cu Salvarea, având o mască de oxigen și un guler cervical. Ovidiu Hațegan i-a arătat numai cartonașul galben togolezului, care avea să fie apoi schimbat la pauză spre a fi ferit de o eliminare. Dar informațiile dinspre tabăra moldovenilor sunt absolut șocante vizavi de derularea cazului!

Hațegan a arătat doar avertisment la intrarea criminală a lui Homawoo

 

Multiple fracturi, timpan spart, amnezie, somnolență

Informații medicale arată că Luca ar fi suferit multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, are timpanul spart, acuză o stare de amnezie și somnolență profundă. Doctorii așteaptă interpretarea unui al doilea examen tomograf pentru a avea tabloul complet al leziunilor suferite de fotbalist.

Băiatul este la Spitalul Elias, iar medicii vor anunța organele de anchetă ca în cazul unor incidente cu acte de violență”, a explicat pentru sportpesurse.ro președintele lui Poli Iași, Cornel Șfaițer.

Jucătorii plâng în vestiar”

Totul a fost împotriva noastră. Luca Mihai are multiple fracturi, hematom, hemoragie. Nu știu ce să mai zic. Au murit jucători pe teren. Am câștigat o echipă, o inimă. Am încercat, am luptat. Nu meritam ce s-a întâmplat. Bouhenna are fața umflată, de dinainte să ia roșu. Feicitări lui Dinamo pentru 3 puncte. Noi mergem supărați, avem 7 ore de drum”, a răbufnit antrenorul Tony după partidă, la DigiSport.

A continuat: ”Jucătorii mei plâng la vestiar. Astăzi am văzut o adevărată echipă care a luptat împotriva tuturor. Astăzi plângem, ne doare mult, dar trebuie să ne facă mai tari. E cel mai dureros, am pierdut un jucător. Noi după 20 de minute luăm roșu, apoi avem un accidentat foarte grav. Eu a trebuit să fac două schimbări în prima repriză. E greu să mai faci apoi schimbări în repriza a doua.

Au făcut tot ce au putut. S-au jucat 100 și ceva de minute, cu un în minus am avut și ocazii. Nu pot să zic mai mult, mă doare inima”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare