EXCLUSIV | ”Deranj” la Sepsi, după al cincilea meci fără victorie: ”Nu merităm să fim în playoff!” Ce urmează pentru Bernd Storck

Sepsi a remizat cu U Cluj, 0-0, într-un meci care a contat pentru runda 27 din Superliga. Pentru deținătoarea Cupei României și a Supercupei este al cincilea meci fără victorie, iar calificarea în play-off este ca și compromisă.

Venită după patru eșecuri la rând, Sepsi nu a reușit să își găsească ritmul nici în partida cu U Cluj. Cele două se bat pentru un loc de playoff, dar jocul a lăsat mult de dorit. ”Jucăm bătrânește, e prea puțin”, recunoaște Attila Hadnagy pentru Sportpesurse.

Hadnagy, după remiza cu U Cluj: ”Nu merităm să jucăm în playoff”

Laszlo Dioszegi declara pentru Sportpesurse că cel puțin patru puncte din meciurile cu Farul și cu U Cluj sunt necesare ca aerul. Covăsnenii au reuțit doar un punct, iar planul patronului a fost dat peste cap.

Contactat de Sportpesurse, Attila Hadnagy a recunoscut că echipa arată foarte rău și că victoria cu Botoșani este obligatorie.

(Ați arătat rău – n.r.) ”Nu rău, ci foarte rău. Din păcate, nu suntem pe un drum bun. Prima repriză foarte slabă. O echipă care vrea să intre în play-off să nu aibă un șut, este ceva grav.

Am dominat în a doua repriză, dar steril. Jocul bătrânește, nimeni nu rupe ritmul, e prea puțin.

Din lipsa rezultatelor… după patru înfrângeri, și psihic jucătorii sunt căzuți. Avem mulți jucători cu experiență, nu ar fi trebuit chiar așa ușor să cădem și psihic și fizic. Nu merităm să fim în playoff. Mai avem un pic de șanse, 10 la sută.

Clar că dacă nu bați la Botoșani, nu mai ai nicio șansă. Dacă facem un egal sau pierdem, nu mai avem nici șansă.

Lipsa rezultatelor, a ajutat și arbitrul un pic să ajungem în situația asta. Și azi parcă a fost un penalty, dar pot să zic că nu am meritat victoria. Nu am avut agresivitate, luciditate, nu recunosc echipa asta. Jucam frumos, dădeam multe goluri”, a declarat directorul sportiv al lui Sepsi pentru Sportpesurse.

Botoșani, ultima șansă pentru Bernd Storck?

Hadnagy spune că soarta antrenorului va fi decisă la finalul sezonului regular, dar că totul depinde de Laszlo Dioszegi.

”Cu antrenorul? Nu decid eu, vedem ce va fi la vară. Vedem cum terminăm sezonul regulat. Am avut jocuri foarte bune cu el, asta mi-a fost frică, după ce pierdem un meci…

Nu suntem așa o echipă mare să câștigăm an de an, nu este nicio mare dezamăgire, dar măcar să ne luptăm pentru locul șapte. Eu nici nu vreau să mă gândesc acum la Europa, vreau să mă gândesc cum să câștigăm un meci în Liga 1”, a mai spus Attila Hadnagy pentru Sportpesurse.

ECHIPELE DE START

Sepsi OSK (4-1-4-1): Moldovan – Oroian, Ciobotariu, Kecskes, Dumitrescu – Ninaj – Păun, Matei, Rodriguez, Ștefănescu – Safranko
Rezerve: Gedo, Tănasă, Ștefan, Kallaku, Oteliță, Aganovic, Rondon, Varga, Debeljuh, Varga
Absent: Niczuly (accidentat)
Antrenor: Bernd Storck

U Cluj (4-3-1-2): Gorcea – Chipciu, Masoero, Thalisson, Roger – Silaghi, Simion, Bic – Nistor – D. Popa, Anselmo
Rezerve: Iliev, Mitrea, Pițian, Oancea, Grobry, Fossati, Rus, Pănoiu, V, Gheorghe, Roguljic, M. Ilie
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Stadion: Sepsi Arena, Sfântu Gheorghe (capacitate: 8.400 locuri)
Arbitru: Viorel Nicușor Flueran (Craiova) / A1: Mircea Orbuleț (București) / A2: Adrian Popescu (Craiova) / Arbitru VAR: Marcel Bîrsan (București) / Arbitru AVAR: Andrei Antonie (București) / R1: Iulian Dima (București) / Observator arbitri: Liviu Ciubotariu (Galați)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare