EXCLUSIV | Dioszegi i-a decis soarta antrenorului Bernd Storck: ”Nici nu am discutat!” Ținta pentru viitorul imediat al lui Sepsi: ”Vrem să facem saltul”

Laszlo Dioszegi îi acordă în continuare credit lui Bernd Storck (61 de ani) și anunță obiectivul pentru viitorul imediat al echipei. Sepsi a înregistrat trei eșecuri consecutive în Liga 1, 1-2 cu UTA, 1-3 cu Universitatea Craiova și 0-1 cu FCSB, și riscă să rateze prezența în playoff.

Imediat după eșecul cu FCSB, din runda 25 a Superligii, s-a vorbit despre un posibil divorț la Sfântu Gheorghe. Contactat de Sportpesurse, Laszlo Dioszegi și-a anunțat public sprijinul pentru actualul antrenor. Cu toate acestea, situația s-ar putea înrăutăți, dacă Sepsi nu va scoate cel puțin patru puncte din următoarele două partide (cu Farul și cu U Cluj, ambele la Sfântu Gheorghe).

Dioszegi i-a decis soarta antrenorului Bernd Storck

Numit pe banca echipei la finalul anului trecut, Bernd Storck nu are deloc viață ușoară în România. Sepsi este în pericol să rateze prezența în playoff, deși mandatul neamțului a început fulminant.

Mai mult, au început să se înmulțească zvonurile despre tensiunile din vestiar. Scandalul de la finalul partidei cu FCSB, dintre antrenor și Ion Gheorghe, este elocvent. Deocamdată, Storck a primit creditul conducerii, iar jucătorul a fost împrumutat în Polonia, la Stal Mielec.

(Vă gândiți la o schimbare pe banca tehnică? n.r.) Nu se pune problema, nu este nimic adevărat, nici nu s-a pus problema să discutăm despre demiterea antrenorului”, a reacționat Laszlo Dioszegi pentru Sportpesurse.

Probleme în vestiar la Sepsi?

Criza de rezultate din ultima vreme, dar și cele întâmplate la finalul partidei cu FCSB dezvăluie eventuale tensiuni care ar afecta vestiarul deținătoarei Cupei României și a Supercupei.

Dioszegi neagă că ar fi probleme, dar anunță că viitoarele două partide (cu Farul și cu U Cluj – n.r.) vor fi decisive pentru viitorul imediat al clubului.

”Toate meciurile sunt foarte grele, dar nici nu am discutat despre așa ceva (despre demiterea lui Storck – n.r.). Păi, acum a venit, nu are nici două luni de zile de când a venit, deci nu…

Nu este nimic adevărat. A început foarte bine, dar au venit trei rezultate negative. Nu cred să se întâmple ceva (în vestiar – n.r.), am avut trei meciuri în care… la Arad am jucat foarte prost, cu FCSB puteam șă și câștigăm, chiar dacă nu am jucat bine în repriza a doua, iar acasă cu Craiova știe toată lumea cum a fost meciul, deci nu putem să punem în cârca antrenorului”, a mai spus omul de afaceri pentru Sportpesurse.

  • 1,56 este media de puncte reușită de Bernd Storck în cele 9 meciuri pe banca lui Sepsi

Obiectiv pentru Sepsi: ”Trebuie să facem saltul”

Laszlo Dioszegi spune că partidele cu Farul și cu U Cluj vor fi decisive pentru viitorul imediat al echipei. Covăsnenii speră să prindă playoff-ul și să facă saltul în Europa, acolo unde țintesc să atingă grupele unei competiții europene.

”În momentul de față, anul ăsta nu cred să mai avem șanse pentru primele trei locuri, sigur nu, locul patru nu este închis. Dacă o să ajungem în playoff, o să facem tot posibilul, dar primle trei locuri sunt ocupate de FCSB, Rapid și CFR Cluj. Așa văd eu. Poate și Craiova e ocupat, atunci ne rămân locurile cinci și șase.

Poate a fost prea mare saltul. Am reușit să ne calificăm aproape de grupe și cu puțin noroc și cu un arbitraj bun poate acum noi eram în locul lui Bodo/Glimt.

Rușine nu am făcut țării, ne-a eliminat o echipă foarte bună, dar puteam să fim noi în locul lor. Poate a fost o amărăciune prea mare. Noi am știut, nici nu am gândim că o să ajungem în playoff, în Conference League. Dar jucătorii au fost foarte dezmăgiți, de acolo a început declinul.

Farul și U Cluj decid planurile la Sepsi

Avem două meciuri acasă, în șase zile, deci duminica viitoare o să știm mai multe. Cu șase puncte, avem șanse mai mari la playoff. Dacă facem patru puncte, încă mai avem șanse, dacă nu facem nici patru puncte, șansele noastre s-au dus. Ar mai fi trei meciuri și ar trebui să le câștigăm pe toate trei și ar fi imposibil.

Noi trebuie să jucăm astea două meciuri și să acumulăm șase puncte. 43 de puncte ar fi minim minimorum, dar nici ăla nu ajunge. Eu am zis că 44, 45 de puncte trebuie pentru playoff anul ăsta. Dar o să vedem.

Eu cred că nici FCU Craiova, nici UTA nu au depus armele. Sunt foarte multe echipe care aspiră”, a mai spus Dioszegi pentru Sportpesurse.

  • Două Cupe ale României și două Supercupe are Sepsi în palmares

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare