EXCLUSIV Denis Drăguș expansiv după defilarea cu Ucraina la Euro: ”Nu ne oprim aici. Ne place în Germania!”. Predicția fantastică: ”Va ajunge om de Liverpool!”

După succesul epic împotriva Ucrainei, 3-0 la Munchen, Denis Drăguș a vorbit în zona mixtă pentru presa belgiană, dar a oferit și un exclusiv pentru sportpesurse.ro. Părinții săi au plâns de bucurie la București!

Denis Drăguș, comentarii după victoria magică

Pentru Denis Drăguș, meciul cu Ucraina va rămâne un reper al carierei. A devenit erou principal în cea mai categorică victorie a României la un Euro, unde, de fapt, ”tricolorii” obținuseră până luni seara doar un singur succes, 3-2 cu Anglia în 2000. După partidă, la zona mixtă, atacantul reinventat de Edi Iordănescu a vorbit în franceză cu presa belgiană, care-l așteaptă acum cu teamă pe fostul atacant al lui Standard Liege la disputa crucială cu ”diavolii” de sâmbătă, 22 iunie, la Koln. Dar a comentat în exclusivitate și pentru sportpesurse.ro victoria magică împotriva Ucrainei și viitorul la lot.

E cea mai frumoasă zi, după nașterea fetițelor mele”

”După momentul nașterii fetițelor mele, succesul cu Ucraina e de departe cea mai frumoasă zi din viața mea. Așa um ne-a repetat deseori și Mister, muncim pentru momentele astea nu de doi-trei ani, ci de când am început fotbalul. Cu Ucraina n-aveam cum să jucăm cu o capacitate sub sută la sută”, a punctat atacantul de 24 de ani.

Și a continuat: ”Mergem încrezători spre partida cu Belgia. Nu ne vom opri aici. Ne place în Germania. Vrem să rămânem cât mai mult aici. Va fi un meci special pentru mine cu Belgia. O să-mi revăd și o parte dintre foștii colegi de la Standard, dar și câțiva adversari din campionat. Avem mare încredere și pentru jocul de sâmbătă”.

Are nebunia cu partea fizică ruptă parcă de la Ronaldo”

De la București, tatăl său, Mihai, cu care este în continuare în relații reci, spune că ”Denis va deveni cel mai bun fotbalist al României. Dacă nu anul acesta, următorul! Și eu, și soția ne-am bucurat enorm pentru realizările lui. E meritul lui total pentru nivelul la care a ajuns. A știut să pună munca și ambiția pe primul plan chiar și atunci când trecea prin momente mai sensibile în carieră. N-a cedat în perioada de la Standard, alții poate ar fi capotat, așa că bravo lui!”.

Mihai Drăguș vorbește cu mândrie despre fiul său

Povestește că ”am văzut partida la terasa restaurantului Diham din Tineretului și, când Denis a dat gol, am sărit trei metri în sus. A venit patronul la mine să mă îmbrățișeze, de parcă marcasem eu! Denis are și nebunia asta cu partea fizică, ruptă parcă din mania lui Ronaldo pe același capitol”.

Le mulțumesc public lui Șumudică și Iordănescu!”

Și conchide: ”Vreau să le mulțumesc public lui Șumudică și Iordănescu. Șumi l-a resuscitat și l-a pus vârf, așa cum i-am zis lui Denis în urmă cu un an, când am discutat ultima dată. Că el e făcut să fie vârf, nu împins în bandă, unde-i limitezi fructificarea calităților! Iar Edi i-a dat încrederea necesară și la echipa națională, pe postul unde dă cel mai mare randament”.

Plus o predicție curajosă: ”Denis știe foarte bine despre ce vorbesc! Mama lui i-a spus cândva că va ajunge la Liverpool. Și, dacă o ține tot așa, niciun vis nu-i va fi interzis. Bravo, Denis!”.

12 selecții a adunat Denis Drăguș în tricoul României, pentru care a marcat 3 goluri

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare