EXCLUSIV | Dan Şucu şi Neil Lennon dau lovitura cu un transfer de la Steaua. Mijlocaşul pe care Rapid se grăbeşte să-l cumpere

Dan Şucu s-a arătat dispus să bage mâna adânc în buzunar pentru a întări Rapidul în perspectiva viitorului sezon. În afară de ţintele de milioane de euro, printre care şi Louis Munteanu, a cărui aducere de la Fiorentina costă 1,5 milioane de euro, giuleştenii investesc şi în tinerii foarte talentaţi.

Conducătorii din Grant au pus ochii pe un fotbalist cu un potenţial uriaş, pe care l-a demonstrat deja în Liga a 2-a, la Steaua.

Rapid îl cumpără pe David Matei

Conform unor surse, David Matei se află foarte aproape de Rapid. Puştiul de 17 ani al Stelei este considerat „noua perlă” din Ghencea. Preţul afacerii s-ar cifra la 100.000 de euro, urmând ca mijlocaşul central să mai fie lăsat încă un an la Steaua. Abia din vara lui 2025 ar face pasul către Rapid.

Chiar dacă la nivel oficial rapidiştii au negat interesul pentru jucătorul celor din Ghencea, sursele suţin că există mai multe formaţii dispuse să-l transfere pe Matei. Rapidiştii ar dori, astfel, să evite o eventuală licitaţie pentru talentatul mijlocaş, deci discuţiile se duc în mare secret.

David Matei este un internaţional U-18 al României. În sezonul recent încheiat, a jucat în 19 partide pentru Steaua, în toate competiţiile, reuşind să marcheze 2 goluri.

Cătălin Cîrjan, tot la Rapid

Cea mai mare surpriză din lotul convocat de Neil Lennon, luni, 10 iunie, pentru cantonament este Cătălin Cîrjan, (21 de ani) care a rămas liber de contract după ce și-a încheiat colaborarea cu Arsenal. Acesta a fost împrumutat la Rapid pentru ultimul sezon, iar înțelegerea sa expiră pe 30 iunie.

Nu toți jucătorii s-au prezentat la reunirea lotului. O parte dintre ei au fost învoiți și se vor alătura giuleștenilor în zilele următoare.

Lotul creionat de Neil Lennon pentru cantonament

PORTARI

Marian Aioani
Virgil Drăghia
Adrian Briciu
Codruț Sandu (revenit de la Clinceni)
Bogdan Ungureanu (învoit)

FUNDAȘI

Cristian Săpunaru
Paul Iacob
Răzvan Onea
Andrei Borza
Christopher Braun
Cristian Ignat (revenit de la CS Mioveni)
Robert Bădescu

MIJLOCAȘI

Mattias Kait
Xian Emmers
Răzvan Oaidă
Jayson Papeau
Claudiu Petrila
Florent Hasani (învoit)
Funsho Bamgboye
Eduard Dănilă
Cătălin Cîrjan
Ștefan Pănoiu (revenit de la U Cluj)
Claudiu Micovschi (revenit de la UTA)
Cătălin Vulturar (revenit de la UTA)
Rareș Pop (venit de la UTA)
Gabriel Gheorghe
Luka Gojkovic (învoit)
Damjan Djokovic (învoit)
Octavian Cepoi (învoit)

ATACANȚI

Borisav Burmaz
Albion Rrahmani (învoit)
Omar El Sawy
Alexandru Stan (revenit de la CS Mioveni)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare