EXCLUSIV Cursă în patru pentru Dani Coman, fără Rapid! Surpriză: un club din play-out insistă să-l instaleze președinte!

Dani Coman e cel mai curtat om din fotbalul românesc la ora actuală. Pe lângă CFR Cluj, Universitatea Craiova și FC Argeș, o altă formație din Liga 1 speră să-l recruteze pe fostul președinte de la Hermannstadt. Și nu e Rapidul!

U Cluj intră în ecuația lui Dani Coman

După recenta despărțire de Hermannstadt, Dani Coman nu duce lipsă de oferte. Fostul președinte al sibienilor e pe listă la CFR Cluj, Universitatea Craiova și FC Argeș, dar un alt club a intrat deja pe fir. E vorba despre Universitatea Cluj, care ar fi avut deja o serie de contacte cu oficialul aflat momentan în vacanță.

Prima tentativă sub Feleac s-a blocat în toamna lui 2022

Nu e prima dată când ”studenții” clujeni se orientează spre Dani Coman. O altă tentativă de colaborare s-a derulat în toamna lui 2022. La acel moment, conducătorul încheiase prima sa aventură la Hermannstadt, de unde a plecat după primele etape ale sezonului de L1, invocând întârzierile excesive vizavi de plățile către jucători după promovare.

U Cluj plănuiește să treacă la nivelul următor cu Dani Coman președinte. Credit line: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

Părțile nu s-au înțeles atunci, dar U Cluj n-a renunțat la idee. Astfel, spun surse apropiate lui Coman, alb-negrii ar fi reluat recent negocierile cu fostul portar. Asta pentru că, după două sezoane curajoase, cu o finală de Cupa României și aproape de un baraj pentru Conference League, trupa lui Sabău ar vrea să treacă la următorul nivel: accesul în play-off. Iar posibila cooptare a lui Coman ar fi una dintre mutările pentru noul plan al clujenilor.

Varga – Rotaru – Tudose, cine e mai convingător?

E, prin urmare, deschiderea unei alte lupte locale între U și CFR. Neluțu Varga insistă și el să-l ia pe Coman după despărțirea de Cristi Balaj.

Mihai Rotaru / Sursă Foto: Sport Pictures

De asemenea, Mihai Rotaru e în contacte cu Dani Coman, cu care are o relație la fel de puternică precum Varga. Ambii patroni scot toate armele pe masă spre a-și completa organigrama pentru sezonul viitor, după ce și-au asigurat băncile tehnice. Petrescu la CFR, Gâlcă la U Craiova, cu țintă precisă titlul în vara lui 2025.

Voi merge acolo unde voi simți că pot fi fericit. Și unde voi aprecia că există premisele să pot progresa profesional”, Dănuț Coman pentru sportpesurse.ro

Nici FC Argeș n-a renunțat la ideea de a-l convinge pe Coman să lucreze la Pitești. Principalul finanțator Viorel Tudose îl curtează de mai multă vreme pe Dani și păstrează pista caldă, mai ales că Argeșul ar putea prinde chiar acum un culoar neașteptat spre Liga 1, dacă Mioveniul nu va primi licența.

Decizia ar urma să vină până în Paște

Din tot acest peisaj lipsește deocamdată Rapidul! Daniel Niculae tocmai și-a anunțat demisia din Giulești după un play-out de coșmar. Iar postul care rămâne vacant în vară ar putea fi o altă variantă pentru Coman, care, spun surse de lângă Grant, n-a avut nicio discuție pe această temă cu acționarii ”vișinii”.

Cu aceste variante pe masă, Coman ar urma să ia o decizie fermă până la finalul acestei săptămâni. Iar Paștele să-l prindă deja instalat la noul loc de muncă!

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare