EXCLUSIV | Ce urmează pentru Dănuț Lupu, după ce a fost eliberat din închisoare: ”Sper să se reîntoarcă la Dinamo!” Mesajul lui Ioan Andone

Ioan Andone (63) a reacționat pentru Sportpesurse, după vestea eliberării condiționate a lui Dănuț Lupu (57 de ani). Fostul antrenor speră ca ex-mijlocașul lui Dinamo să fie reprimit în club și să nu mai repete greșelile din trecut.

Dănuţ Lupu (57 ani) a fost eliberat condiţionat din închisoare. El primise o condamnare de 7 luni şi 10 zile. Cererea de eliberare a fost judecată joi, 7 martie 2024.

Ioan Andone, mesaj după ce Dănuț Lupu a fost eliberat din închisoare

Contactat de Sportpesurse, Ioan Andone a dezvăluit că a vorbit deja cu fostul său coleg și că acesta are o stare de spirit foarte bună.

”Mă bucur, am vorbit cu el. Eu am fost și l-am viziat. Sper să se reîntoarca la Dinamo, să reia munca și să nu mai facă greșeli din astea.

Este bine. Eu cred că va fi reprimit la Dinamo, ar fi bine!”, a spus Ioan Andone pentru Sportpesurse.

Se întoarce la Dinamo?

Dănul Lupu a ispășit cinci luni din pedeapsa primită pentru că a condus pe drumurile publice fără permis.

În momentul în care a fost arestat, fostul internațional al României activa în cadrul clubului CS Dinamo, din Liga 3.

”Dănuț Lupu a făcut parte din clubul Dinamo, a plecat singur, nu l-am dat afară, nu a fost dat afară. Până la urmă a ales cu conștiința împăcată, când conduci fără permis nu urci din greșeală la volan. Deci a acceptat-o.

O să vedem când iese dacă își dorește să mai revină… Am vorbit înainte să se predea, a zis că-i pare rău și că a pus clubul într-o lumină…

Sincer, nici nu știu dacă își mai dorește să revină… Vedem atunci. Vorbim despre un club al Ministerului de Interne și anumite greșeli te pot costa mult. Vorbim despre conduita pe care trebuie să o aibă un asemenea club”, a spus Ionuț Popa, în octombrie 2023.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare