EXCLUSIV ”Batem recordurile de spectatori”. Câte bilete s-au vândut la Poli Iași – Dinamo

Fanii cumpăraseră până aseară circa 6.000 de tichete pentru meciul de azi Poli Iași – Dinamo. Conducerea gazdelor mizează că până la ora partidei, 20:00, se vor depăși barierele atinse cu FCSB (10.121), CSU Craiova (8.136) și Rapid (8.016)

Poli Iași – Dinamo forțează asistențe-record

Fără Leo Grozavu pe bancă, absent după eliminarea suferită etapa trecută la Craiova, Poli Iași pregătește blocarea ascensiunii lui Dinamo în clasament. ”Câinii” au recuperat miraculos teren în ultimele runde, 3 victorii în 4 partide, iar un potențial succes în Copou i-ar apropia la numai trei puncte de moldoveni. Ar fi o gură de aer pe traseul pentru evitarea retrogradării. Iar miza partidei a produs deja emulație în oraș, suficient cât șefii clubului să mizeze pe o asistență-record contra ”câinilor”.

Leo Grozavu nu-și va putea conduce echipa de bancă în partida cu Dinamo. Sursă Foto: Profimedia

”Interesul maxim pentru bilete se atinge în ziua jocului”

Până aseară se vânduseră circa 6.000 de tichete. ”Avem 2.600 de abonați, s-au mai cumpărat deja peste 3.000 de bilete. Interesul maxim se atinge de obicei în ziua jocului”, spune președintele lui Poli, Cornel Șfaițer, în exclusivitate pentru sportpesurse.ro.

Completează: ”Sperăm să depășim nivelurile atinse până acum în acest campionat. Important e să ne ajute și vremea, care e cam închisă”. Prognoza pentru diseară la Iași indică la ora partidei în jur de 8 grade și un vânt destul de puternic.

Partida cu FCSB a atras până acum cel mai numeros public la Iași. Credit line: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

În actualul campionat, Poli a atras cel mai numeros public la meciurile cu FCSB (10.121), CSU Craiova (8.136) și Rapid (8.016).

”Am fost impresionat de atitudinea suporterilor la meciul cu Rapid. Și ieșenii, și peluza rapidistă au dat dovadă de un fair-play total. Sunt convins că lucrurile vor sta la fel și cu Dinamo”, Cornel Șfaițer, președinte Poli Iași

”Stau cu inima cât un purice la arbitraje”

Atmosfera va fi susținută și de câteva sute de suporteri dinamoviști, care au făcut deja spectacol în Iași. Au așteptat echipa la sosirea la hotel, joi seara, și au derulat un show pirotehnic pentru a energiza o dată în plus trupa lui Kopic.

„O să avem un meci foarte greu, mai ales că nu-l vom avea nici pe Leo pe bancă. Dacă băieții vor arăta însă aceeași determinare și abordare ca la partida cu Rapidul, vom ieși bine din acest hop. Nu e simplu să dispuți trei meciuri în șase zile. Vor fi probabil și niște schimbări față de formația de la Craiova. Susținerea din tribune ne poate da impulsul necesar pentru a lua trei puncte”, adaugă Șfaițer.

Cornel Șfaițer (primul din stânga, sus) mizează pe un stadion plin la disputa cu ”câinii” de diseară. Credit line: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

El comentează și asupra brigăzii conduse de Rareș Vidican din Satu Mare: ”După tot ce s-a întâmplat în ultimele etape de campionat cu arbitrajul, stau cu inima cât un purice la fiecare partidă. Sper însă să avem parte acum de niște arbitri care să ne determine să nici nu vorbim despre ei. Am încredere în Vidican că-și va dori să aibă o prestație echilibrată. Adică să-și urmeze corect drumul spre ascensiunea în carieră”.

  • 4.645 e media de spectatori realizată până acum de Poli Iași la meciurile de pe teren propriu: se află pe locul 11 în topul asistențelor din L1 în actualul sezon

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare