EXCLUSIV | Andrei Nicolescu lămurește misterul! Negociază sau nu cu Zeljko Kopic? “Nu e adevărat!” Ce schimbări anunță la Dinamo

Andrei Nicolescu a declarat pentru Sportpesurse că Dinamo nu poartă negocieri cu Zeljko Kopic (46 de ani). Administratorul special al ”câinilor” a dezvăluit că mai multe nume sunt luate în calcul pentru preluarea postului de director sportiv.

Dinamo se pregătește pentru meciul cu UTA, din ultima etapă a sezonului regulat al Superligii. ”Câinii” au o singură înfrângere în ultimile cinci partide, iar fanii au început să spere la o salvare miraculoasă de la retrogradare. Și clubul face demersuri pentru a rezolva din problemele interne.

Ce se întâmplă cu Zeljko Kopic

Numit la Dinamo în decembrie 2023, Kopic i-a convins pe fanii lui Dinamo că este omul ideal pentru a salva echipa. Nu doar gestul de a se afișa cu eșarfa alb-roșie la braț, dar și discursul croatului a produs multă simpatie în rândul ”câinilor”.

Cum în spațiul public au apărut discuții despre contractul antrenorului, Sportpesurse a luat legătura cu șefii lui Dinamo. Andrei Nicolescu a negat că ”haita” ar fi în negocieri cu antrenorul.

Acționar minoritar în Red&white 2022 Management, societatea care deține pachetul majoritar de acțiuni al SC Dinamo 1948 SA, acesta a dezvăluit că tehnicianul croat are un contract pe un an și jumătate și că acesta se va prelungi automat la finalul sezonului.

”Nu e adevărat că negociem cu Zeljko. Contractul e pe un an jumătate de la început. Nu e un subiect.

Contractul lui se prelungește automat”, a spus Andrei Nicolescu pentru Sportpesurse.

  • 1,31 este media de puncte reușită de Zeljko Kopic în cele 13 meciuri pe banca lui Dinamo.

Dinamo caută director sportiv

FRF va obliga cluburile din Liga 1 să aibă un director sportiv din sezonul 2025-2026. De la plecarea lui Gabriel Glăvan, la finalul lui 2023, Dinamo nu mai are un director sportiv activ.

Potrivit ultimelor informații, Vlad Munteanu și Gabi Tamaș ar fi două dintre țintele ”câinilor” pentru acest post. Contactat de Sportpesurse, fostul fundaș din Ștefan cel Mare a refuzat să comenteze. Tamaș a admis, totuși, că urmează cursului inițiate de FRF în acest sens.

Andrei Nicolescu nu a vrut să dezvăluie vreun nume, dar a admis că sunt mai discuții cu mai mulți dintre cei care s-ar califica pentru funcție.

”Nu am ce să vă spun. Nu e nicio decizie luată. Suntem în discuții cu mai multe persoane. Nu vă pot spune nume”, a mai declarat Andrei Nicolescu pentru Sportpesurse.

  • 26 de puncte în 29 de meciuri a adunat Dinamo, care se află pe locul 15 în clasamentul Superligii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare