EXCLUSIV | Adrian Porumboiu, ironii devastatoare la adresa lui Gigi Becali! Fostul arbitru a izbucnit în hohote de râs când a auzit ultimele declarații ale patronului FCSB

Adrian Porumboiu (73 de ani) crede că nivelul din Superliga este unul extrem de scăzut din moment ce ”antrenorul” Gigi Becali se apropie cu pași mari de primul titlu după 9 ani de secetă. Fostul mare arbitru și patron al lui FC Vaslui ironizează visul finanțatorului FCSB de a ajunge în grupele Ligii Campionilor.

FCSB a trecut de CFR Cluj, în ceea ce ar putea fi ”finala campionatului”. Liderul din Superliga s-a distanțat la 13 puncte de urmăritoare, iar Gigi Becali poate deveni campion încă din runda a cincea a playoff-ului.

Gigi Becali, ironizat de Adrian Porumboiu

Gigi Becali nu a ratat prilejul de a vorbi public despre visul de a ajunge în grupele Ligii Campionilor. A anunțat că se gândește la un spectacol cu drone pe Arena Națională. În plus, omul de afaceri a dezvăluit și cum va ataca sezonul cupelor europene.

”(Gigi Becali va primi diploma de antrenor – n.r.) Foarte bine, asta arată cât de slabi sunt ceilalți. A câștigat la pas. M-aș aștepta la cei care vor să câștige titlul să îl angajeze pe Gigi antrenor. Dacă tot caută antrenor, să îl angajeze pe el. El poate să antreneze două echipe deodată, chiar trei (râde – n.r.).

(Vrea să aibă spectacol cu drone cu Rapid – n.r.) Drone mai lipsesc în fotbalul nostru și în România, asta ne dorim”, a reacționat Adrian Porumboiu pentru Sport pe Surse.

Porumboiu, despre visul Ligii Campionilor: ”Să îl întrebe pe Borcea”

Gigi Becali a anunțat că visul lui cel mare este revenirea în Liga Campionilor. Omul de afaceri spune că va aduce 5-6 jucători. Nu se ferește nici de nume: Alex Mitriță, Louis Munteanu sau Otele sunt câteva dintre țintele latifundiarului.

”(Gigi Becali visează să ajungă în Liga Campionilor – n.r.) Probabil că ar trebui să îi ceară părerea finului său, lui Cristi Borcea, care visa și el să ajungă acolo. Poate va ști mai bine cum să ajungă.

E greu cu Liga Campionilor. Toată lumea și-a dorit, mi-am dorit și eu, dar m-am trezit cam târziu”, a mai spus Adrian Porumboiu pentru Sport pe Surse.

Fostul arbitru internațional nu l-a ”iertat” nici pe Adrian Mititelu, care a ajuns pe ultimul loc cu FCU Craiova. Omul de afaceri din Vaslui s-a declarat întotdeauna un simpatizant al patronului din Bănie.

”(Despre situația în care a ajuns Mititelu?) Dacă îl mai laud mult pe Mititelu, ajunge în liga 3. Nu sunt deloc plăcute clipele pe care le traversează”,
Adrian Porumboiu pentru Sport pe Surse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare