Elias Charalambous, invitat de „lux” la un derby istoric! Unde a mers înaintea partidei Rapid – FCSB

Miercuri seara, PAOK s-a impus cu scorul de 4-1 în fața celor de la Panathinaikos, într-un derby de foc al campionatului din Grecia.

Charalambous, alături de Lucescu senior la derby-ul Greciei

În urma acestui rezultat, formația lui Răzvan Lucescu s-a îndepărtat la două puncte de AEK Atena, cu o singură etapă rămasă de disputat din actualul sezon.

Din tribunele arenei din Salonic nu au lipsit Mircea Lucescu, dar nici Elias Charalambous. Aflat în ultimele zile în Grecia, acolo unde a mers la muntele Athos, antrenorul celor de la FCSB a mers să vadă pe viu partida dintre PAOK și Panathinaikos.

Înaintea partidei, Elias Charalambous a stat la masă, printre alții, și cu Mircea Lucescu, iar ulterior a postat o imagine sugestivă pe rețelele sociale.

Legătura dintre Charalambous și PAOK datează încă din vremea când actualul antrenor de la FCSB era încă în activitatea de fotbalist. Cipriotul a evoluat pentru formația din Grecia între anii 2005 – 2008.

Pintilii și Charalambous au mers la Muntele Athos din Grecia

Campioana României vine după două înfrângeri consecutive, însă acest lucru este cumva de înțeles, asta deoarece jucătorii s-au „deconectat” după ce au câștigat titlul în SuperLiga.

După petrecerile la care au participat în ultimele săptămâni alături de echipă, Mihai Pintilii și Elias Charalambous au plecat din țară pentru câteva zile, chiar înaintea partidei cu Rapid. Cei doi au mers la Muntele Athos, în Grecia, un loc frecventat inclusiv de patronul Gigi Becali, pentru câteva momente de relaxare.

Aceștia vor reveni însă în România și vor sta pe bancă la meciul cu Rapid, ultimul al sezonului 2023/2024 pentru FCSB.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare