Este oficial! Eduard Radaslavescu a revenit la Farul Constanța! Ce a declarat mijlocașul, după ce s-a întors la a doua casă

În cursul zilei de joi, 11 iulie, Farul Constanța l-a prezentat oficial pe Eduard Radaslavescu (19 ani).

Eduard Radaslavescu s-a întors la Farul Constanța

În urmă cu doi ani, mijlocașul de 19 ani a fost vândut la FCSB pentru suma de 850 de mii de euro. Acum, fotbalistul român s-a întors la a doua lui casă, Farul Constanța.

După evoluțiile care au lăsat de dorit, Gigi Becali l-a cedat gratis pe Eduard Radaslavescu. Cu toate acestea, FCSB va primi 50% dintr-un eventual viitor transfer. Mijlocașul a semnat un contract valabil trei ani cu Farul. Odată cu prezentarea sa, Eduard Radaslavescu a oferit o primă reacție pentru site-ul oficial al clublui de la malul mării.

Sunt foarte fericit să revin acasă. Mă întorc cu gânduri foarte bune, sperăm să ne îndeplinim obiectivele, să facem meciuri bune şi să fie un an bun. Normal că am emoţii, revin acasă după doi ani. Multe s-au schimbat pe aici, în bine, e cea mai frumoasă bază din România.

M-am reîntâlnit cu toată lumea de aici şi mă simt bine. Acasă e cel mai bine. Îmi doresc să revn la loturile naţionale, să fiu la fel de bun, să încânt pe toată lumea şi să câştigăm toate meciurile. Asta e obligatoriu, trebuie să fim cât mai sus şi să avem un an cât mai reuşit din toate punctele de vedere.” a declarat Eduard Radaslavescu.

Jayson Papeau şi-a prelungit contractul cu Rapid

Rapidiştii au „securizat” un jucător pentru care Neil Lennon a insistat să fie păstrat la club. Jayson Papeau (28 de ani) şi-a prelungit contractul cu Rapid până în 2026.

Giuleştenii au făcut anunțul oficial în cursul zilei de joi.

Discuțiile cu Papeau privind prelungirea înțelegerii au demarat încă din iarnă, iar astăzi s-au concretizat. Francezul şi-a extins acordul cu Rapid cu încă doi ani, până în vara lui 2026.

„Atunci când ai ochi pentru o singură echipă… Jay Papeau la Rapid până în 2026. În vârstă de 28 de ani, Papeau a evoluat pentru Rapid în 58 de meciuri, reușind să înscrie 6 goluri și să ofere 8 pase de gol.

„Papi” a venit la Rapid în vara lui 2022, de la Warta Poznan, din prima ligă poloneză, devenind repede unul dintre cei mai îndrăgiți jucători, datorită stilului său de joc. Născut la Melun, în Franța, Jayson a mai evoluat în carieră la Le Mee SF, St. Genevieve, Amiens, Chambly și Warta Poznan”, conform unui comunicat al Rapidului.

Jayson Papeau a fost adus la Rapid de la Warta Poznan, în 2022. Giuleştenii au chitat pentru el suma de 200.000 de euro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare