Elias Charalambous rămâne cu capul pe umeri după victoria cu Virtus! „Nu avem multe zile de odihnă”

După victoria glorioasă împotriva celor de la Virtus, scor 1-7, Elias Charalambous (43 de ani) a abordat un stil rațional pentru declarații.

Elias Charalambous, „Ne vom concentra pe partida cu U Cluj

Virtus nu a reușit să pună nici măcar cele mai mici probleme pentru FCSB. Roș-albaștrii s-au impus cu un scor nemilos de 7-1, Manuel Battistini fiind jucătorul care a marcat golul de onoare.

Pentru campioana României, au marcat doar trei jucători. Olaru a reușit hat-trick-ul, în timp ce Daniel Popa și Miculescu au reușit câte o dublă. Returul va avea loc peste o săptămână, pe 16 iulie, de la 20:30.

La finalul partidei, tehnicianul roș-albaștrilor Elias Charalambous a ales să aibă un discurs temperat și să ramână concentrat pe meciurile care urmează pentru formația patronată de Gigi Becali. Printre cele spuse, antrenorul a ținut să le mulțumească celor 2 mii de suporteri prezenți pentru a o susține pe FCSB.

„Nu aveam foarte multe informații despre Virtus înainte de partidă, însă jucătorii au fost foarte concentrați și serioși. Asta demonstrează că vor da totul pe teren, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim. Scorul este foarte bun, cred că va fi suficient pentru calificare, însă mai avem o partidă.

Ne putem relaxa pentru câteva zile, apoi ne vom concentra pe partida cu U Cluj, nu avem multe zile de odihnă. Astăzi am jucat în San Marino și ne-am simțit ca și cum am fi jucat acasă! Le mulțumim din suflet suporterilor, sprijinul lor este extraordinar. După partida de campionat, putem vorbi și de Maccabi.” a spus Elias Charalambous.

Gigi Becali s-a convins după AC Virtus – FCSB 1-7

Dacă ajunge în turul doi preliminar din Champions League, ceea ce este aproape sigur, FCSB nu va mai fi cap de serie și va da peste Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel. Cu toate acestea, Gigi Becali nu are nicio emoție și crede că totul se întâmplă cu ajutorul divinității.

E clar și se vede că Dumnezeu îmi dă de înțeles că: ‘Stai, mă, cuminte, tot îți dau anul ăsta’. Îmi dă niște semne. Coman, 5.25 milioane de euro, cu Virtus n-am nicio emoție. După vine Maccabi Tel Aviv, care e într-o situație dificilă. 4 jucători la Olimpiadă, plus că ei joacă în Ungaria pe teren propriu.

Parcă Dumnezeu îmi zice că: ‘Uite, vezi, voi face pentru tine’. Ca să numim noroc este tot din credință, pentru că fără Dumnezeu nu se face nimic. Dumnezeu face echipa, azi îl iei pe ăsta, mâine pe Popa, poimâine pe Olaru și tot așa. Nu v-am zis că dacă pun cupolele pe biserică (n.r. biserica pe care o construiește în Pipera) o să fie bine?” a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare