Elias Charalambous, avertisment pentru jucătorii săi înainte de Rapid – FCSB: „Nu ne ajută dacă fac asta”

Elias Charalambous a lansat un avertisment pentru jucătorii săi înaintea meciului Rapid – FCSB, programat sâmbătă seară de la ora 20:00 pe Arena Națională, în cadrul ultimei etape din acest sezon regulat de Superliga.

Antrenorul cipriot în vârstă de 43 de ani a ținut să transmită faptul că este nevoie ca toți fotbaliștii echipei roș-albastre să se prezinte la cel mai înalt nivel al lor, pentru ca vicecampioana României să se poată impune în acest duel și astfel să tranșeze în mare proporție lupta pentru titlul din această stagiune.

Cum a prefațat Elias Charalambous meciul Rapid – FCSB, programat sâmbătă de la ora 20:00 pe Arena Națională

Fostul fundaș stânga a catalogat această confruntare drept una care va fi decisă de mici detalii, întrucât a apreciat că formația pregătită de Cristiano Bergodi este una mai mult decât redutabilă în acest punct al sezonului.

Din acest motiv, Charalambous a dorit să precizeze că este nevoie ca jucătorii săi să funcționeze foarte bine din punct de vedere colectiv, opinând că nu va fi suficient să iasă în evidență doar anumite individualități, așa cum s-a întâmplat în multe momente de-a lungul acestei stagiuni de Superliga, când actualul lider a fost salvat de prestațiile foarte bune avute de Florinel Coman sau Darius Olaru.

Nu în ultimul rând, antrenorul principal al echipei roș-albastre a mai dorit să puncteze și că aceasta ar trebui să arate un nivel destul de ridicat de agresivitate în joc. Cel mai probabil, Charalambous se așteaptă la un meci de luptă, așa cum de altfel a fost cazul în mai toate duelurile directe cu Rapid din ultimele sezoane.

„Nu ne ajută ca doar doi sau trei jucători să evolueze bine”

„Vom avea un nou meci dificil, ca de fiecare dată. Nu este cu nimic diferit faţă de alte dăţi. Suntem concentraţi pe câştigarea acestei partide. Cele trei puncte ar putea fi foarte importante pentru viitor. Nu este o finală, este un meci ca oricare altul înaintea sfârşitului competiţiei. Da, este ultimul meci din sezonul regulat, dar indiferent de rezultat nu se va decide acum campioana. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun în acest meci şi să nu fim concentraţi pe alte aspecte.

După ultimele meciuri mi-am dat seama că jucătorii mei sunt în formă, sper ca şi mâine să facem un meci bun. Trebuie să arătăm ca o echipă, să avem un joc colectiv bun, pentru că nu ne ajută ca doar doi sau trei jucători să evolueze bine. Rapid e o echipă bună, are jucători buni şi trebuie să fim foarte atenţi, să fim foarte agresivi. Cred că micile detalii vor face diferenţa”, a spus Elias Charalambous la conferința de presă premergătoare meciului Rapid – FCSB.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare