Eintracht Frankfurt și Werder Bremen au pornit discuțiile pentru mijlocașul cu cetăţenie română din Serie A. Jucătorul, cotat la 7 milioane de euro

Daniel Boloca, mijlocașul care a refuzat să mai vină la naționala României și a preferat să reprezinte Italia, ar putea merge în Bundesliga. Echipa lui, Sassuolo, a retrogradat în Serie B.

În vârstă de 25 de ani, Daniel Boloca a ajuns la Sassuolo de la Frosinone, contra sumei de 6 milioane de euro, în vara anului 2023. A fost un jucător de bază la actuala formație, însă rămâne de văzut dacă va accepta alte oferte.

Eintracht Frankfurt și Werder Bremen, pe urmele lui Boloca

Conform jurnaliștilor italieni de la Gazzetta di Modena, preluaţi de fanatik.ro, Eintracht Frankfurt și Werder Bremen ar fi interesate de serviciile fotbalistului. Aceștia au precizat că e foarte probabil ca Boloca să o părăsească pe Sassuolo, însă oficialii clubului ar fi dispuși să-i dea drumul în schimbul sumei de 10 milioane de euro.

„În ceea ce privește zvonurile despre plecări, unul dintre cele mai recente îl privește pe Daniel Boloca. Față de mijlocaș ar exista interesul a două cluburi germane, Eintracht Frankfurt și Werder Bremen, dar pentru a-l lăsa, Sassuolo își dorește 10 milioane”, au scris italienii.

Boloca, dorit şi de Como

După ce l-a vizat pe Ionuț Radu, Cesc Fabregas a pus ochii pe un alt fotbalist român, a anunțat jurnalistul Gianluca Di Marzio. Este vorba despre Daniel Boloca, cel care a retrogradat cu Sassuolo în Serie B, în chiar primul său sezon petrecut la această formație.

Como se află şi pe urmele lui Ionuț Radu, însă portarul român ar urma să fie rezerva lui Adrian Semper. Acest statut nu i-a convenit goalkeeper-ului de la Inter, care ar fi decis să refuze propunerea nou-promovatei din Serie A.

Potrivit italienilor, Radu își dorește să meargă la un club unde are postul de titular garantat. În ultimii ani, portarul român a trecut pe la formații precum Cremonese, Auxerre sau Bournemouth, însă nu a reușit să se impună în cele din urmă și a revenit la Inter Milano, lucru care se va întâmpla și în această vară.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare