Edi Iordănescu rupe tăcerea după revenirea în ţară, de la EURO 2024. Mesajul misterios transmis de selecționerul României

Edi Iordănescu s-a retras în mijlocul familiei. Selecționerul a preferat să se relaxeze după finalul aventurii de la EURO 2024. Totuși, conducătorii de la Casa Fotbalului nu sunt deloc liniştiţi, având în vedere că trebuie să rezolve situaţia antrenorului, într-un sens sau altul.

Fie continuă cu Iordănescu junior, fie se despart de el. Cert este că şefii FRF şi Edi au programat o întâlnire pentru finalul acestei săptămâni.

Mesaj misterios de la Edi Iordănescu

Selecţionerul ia în calcul varianta de a nu mai antrena pe nimeni o perioadă de timp. O altă posibilitate este aceea ca actualul selecționer să continue colaborarea cu FRF și să semneze un nou contract.

Miercuri seară, Edi Iordănescu a rupt tăcerea şi a revenit cu un mesaj pentru fanii tricolorilor. Pe Facebook, el a postat o inimă încadrată în stânga şi în dreapta de tricolor. Așadar, antrenorul de 46 de ani şi-a exprimat încă o dată atașamentul faţă de naţionala noastră. O prelungire a contractului poate fi luată tot mai mult în calcul.

Daniel Stanciu, unul dintre apropiații lui Edi Iordănescu, a confirmat că selecționerul şi Răzvan Burleanu urmează să se întâlnească.

”Azi, mâine, poimâine (n.r. se întâlnește cu oficialii FRF)… Din ce știu, președintele Burleanu va fi la finală în weekend. Din ce știu, până atunci ar trebui să se întâlnească. Da, astea sunt variantele (n.r. o perioadă sabatică sau continuarea la echipa națională). Depinde mult de această întâlnire.

Am vorbit zilele astea cu el, este foarte obosit, foarte apăsat. A fost o perioadă extenuantă, s-au acumulat foarte multe. Au fost șase luni în care a tot plecat pe la jucători, pe la cluburi.

La bază, este acea problemă personală legată de familia lui. S-au acumulat în ultimele săptămâni mai multe lucruri, a murit mătușa lui, mama lui a avut o problemă medicală. Eu cred că șansele sunt egale„, a spus Daniel Stanciu la Digisport.

Lupescu, înţepătură la adresa lui Edi

Ionuţ Lupescu i-a lăudat pe suporterii naţionalei, dar a vorbit şi despre problemele tehnico-tactice.

”Ar trebui să semnalizăm meci cu meci și să nu le lăsăm influențați de cele apărute în social media. Din punct de vedere tehnico-tactic trebuie revăzut meci cu meci.

A fost foarte bun primul meci din grupă, iar după am avut probleme cu Belgia, Olanda, chiar și cu Slovacia. M-a surprins puțin că nu au văzut antrenorii problemele, de aceea am și pierdut.

În meciul cu Olanda s-a jucat foarte mult între linii, dacă nu văd băieții, atunci trebuie să vadă antrenorii. Sunt lucruri mărunte. Spectatorii au fost fantastici, au fost incredibil. Chiar au fost al 12-lea jucător.

Să dea Dumnezeu să ajungem acolo (n.r. la Campionatul Mondial din 2026), dar cred că trebuie făcută o analiză clară. Adversarii au avut foarte multe ocazii acum, a fost alt nivel”, a spus Ionuț Lupescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare