Edi Iordănescu este față în față cu o ofertă de senzație! „Imbatabilă pentru Federație”

După eliminarea de la EURO 2024, Edward Iordănescu (46 de ani) se află la finalizarea contractului cu echipa națională a României.

Mihăiță Pleșan, „Nu a acordat niciodată asemenea salarii”

După înfrângera împotriva Olandei, scor 0-3, Edi Iordănescu a oferit un intreviu în care a lăsat loc de interpretat în legătură cu viitorul său la națională.

Chiar dacă Federația Română de Fotbal încearcă să-l convingă pe Edi să semneze un nou angajament pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2026, selecționerul este ademenit de o ofertă tentantă din zona Golfului, cu un salariu mult mai mare decât cel pe care-l primește la FRF.

Fostul internațional Mihăiță Pleșan a dezvăluit cifrele din contractul propus lui Iordănescu Jr. și spune că suma este ”imbatabilă” pentru forul condus de Răzvan Burleanu.

Sunt oferte imbatabile pentru Federație, de peste două milioane de euro pe an. Federația a încasat mulți bani în ultima vreme, dar nu a acordat niciodată asemenea salarii, nici măcar un milion de euro pe an.

Mi-aș dori să rămână, el a format grupul, jucătorii au răspuns bine la cerințele lui, însă nu cred că se va întâmpla asta, având în vedere ce oferte are.” a dezvăluit Mihăiță Pleșan, conform GSP.ro.

Edi Iordănescu a refuzat să discute cu arabii

Daniel Stanciu, unul dintre apropiaţii lui Edi Iordănescu, a dezvăluit că tehnicianul tricolorilor a fost abordat de saudiţi înainte de EURO 2024.

”După meciul cu Belgia, a murit sora lui Anghel Iordănescu, mătușa lui Edi. Te afectează emoțional. Sunt lucruri care te încarcă. Erau foarte apropiați. Familia Iordănescu este foarte unită.

Plecăm de la premisa că nu este vorba de bani. În momentul în care și-a dat acceptul să vină la națională, avea un contract de 1,8 milioane de euro din zona Golfului.

Înainte de EURO, a ieșit în media acea variantă cu un contract de peste patru milioane pe sezon din Arabia Saudită. Nici nu a luat-o în calcul. Nu are nicio discuție cu absolut nimeni.

A refuzat să discute pe această temă pe parcursul EURO 2024. Nu este vorba de bani. E o situație pe care a explicat-o și el. A spus că a promis familiei că se retrage după EURO. Acum încearcă să discute.

E partea de contract. Poate e o problemă la staff. Sunt niște condiții pe care le-a pus Federației, iar Federația a venit în sprijinul lui. Federația îl dorește.

Nu e vorba de bani. Dacă era vorba de bani, nu accepta nici salariul de la început. E o creștere de 20%”, a spus Daniel Stanciu la Digisport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare