Eddy Gnahore, extrem de încrezător înainte de Oțelul – Dinamo: „Vom ieși din această zonă a clasamentului!”

Eddy Gnahore, fotbalistul din compartimentul median al „câinilor”, a prefațat partida dintre Oțelul și Dinamo, care se va disputa luni, 8 aprilie, pe stadionul gălățenilor. Meciul face parte din runda cu numărul trei a play-out-ului SuperLigii și este programat pentru ora 20:30.

Situația lui Dinamo din clasament este una complicată. Trupa pregătită de către Zeljko Kopic ocupă penultimul loc în play-out, cu 16 puncte obținute. Cu toate acestea, „câinii” pot trece chiar și de locurile de baraj dacă bat la Galați. Desigur, vor conta și rezultatele pe care adversarele lui Dinamo le vor obține. De partea cealaltă, fotbaliștii lui Dorinel Munteanu sunt mai liniștiți. Se situează pe poziția a treia, cu un total de 23 de puncte.

Eddy Gnahore a stat cu ochii pe Oțelul înaintea meciului cu Dinamo

Mijlocașul de 30 de ani al lui Dinamo, care are o experiență impresionantă de 51 de meciuri în Ligue 1, a afirmat că lotul „câinilor” are calitate. Eddy Gnahore încă speră la salvarea de la retrogradare. Cu toate acestea, este conștient de faptul că lupta pentru rămânerea în SuperLiga va fi una infernală.

În opinia sa, cheia succesului în partida de luni va fi condiția fizică, dat fiind faptul că Oțelul lui Dorinel este o echipă dură. De asemenea, Gnahore i-a „înțepat” și pe cei de la Petrolul, după duelul de pe „Arcul de Triumf”, încheiat la egalitate, scor 1-1.

„Am văzut meciul Oțelului din Cupa României, este un adversar greu, am câștigat împotriva lor în campionat, dar știm că le place să se lupte, să fie fizici, avem nevoie de energie pentru a câștiga meciul. Noi nu trebuie să fim îngrijorați, trebuie să fim încrezători, dacă vom rămâne apropiați, să muncim și să facem ceea ce am făcut până acum, sunt sigur că vom ieși din această zonă a clasamentului.

Am simțit că am pierdut două puncte cu Petrolul, am făcut totuși egal, dar am simțit ca și cum am fi pierdut. Așa e în fotbal, trebuie să trecem peste frustrare, să ținem capul sus și să ne gândim la victorie.

„Va fi unul dintre cele mai grele meciuri”

Luni depinde cum va fi meciul, cum va decurge, nu pot să zic dacă un egal va fi bun sau rău, dacă va fi un meci în care noi marcăm în prelungiri, atunci e bine, dacă va fi invers, nu e bun egalul, depinde cum decurge jocul.

Fiecare echipă are slăbiciuni sau puncte forte, noi trebuie să fim 100% concentrați pentru a rămâne în prima ligă.

Mai sunt meciuri de jucat, dar știm că va fi unul dintre cele mai grele meciuri cu Oțelul, trebuie să dăm totul. Nu știu care sunt slăbiciunile lor, dar ne concentrăm pe ceea ce facem noi pentru a câștiga”, a declarat Eddy Gnahore, înaintea meciului pe care Dinamo îl va disputa la Galați.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare