Ea e roșcata pentru care Cristian Gațu a dat cu piciorul unui mariaj de zeci de ani. Prima apariție a fostului șef al FRH alături de noua parteneră | FOTO

Cristian Gaţu nu se mai ascunde. Aflat în plin proces de divorţ de femeia care i-a fost soţie vreme de 53 de ani, bărbatul de 78 de ani s-a afişat în public cu noua lui parteneră de viaţă.

S-a întâmplat miercuri, la 50 de ani de când naţionala de handbal a României a câştigat Campionatul Mondial în faţa RDG.

De ce trăieşte Cristian Gaţu o decepţie

Fostul mare handbalist s-a arătat dezamăgit de faptul că scandalul divorţului a ajuns un subiect public.

„Este o decepţie, dar nu am ce să fac, trebuie să suport. Nu mă simt vinovat cu nimic. Din păcate, suntem şi trăim în România, nu avem ce să facem.

(n.r. – Fiecare îşi alege viaţa personală) Categoric, dar că vrei, nu vrei, intri în morişcă, dar nu are importanţă. (n.r. – Trăiţi o altă viaţă alături de o altă persoană) Da, am ales cu mâna mea soarta şi o s-o duc mai departe”, a spus dublul campion mondial la handbal, Cristian Gaţu, pentru Orangesport.

Soţia cere despăgubiri de 500.000 lei

Soția sa, Tamara Gațu, cere despăgubiri de 500.000 lei. Se pare că fostul handbalist ar avea o aventură cu văduva unui ex-handbalist.

Citată săptămâna trecută în faţa instanţei, femeia a spus că nu este amanta fostului mare handbalist, ci doar o simplă menajeră, scrie stirileprotv.ro. Iar când i s-au prezentat o serie de fotografii făcute de detectivii particulari, în care apărea plimbându-se cu Cristian Gațu de mână pe stradă, a zis: „Îl ţin de mână să nu cadă”.

„În ultimii ani, am încercat să reconsiderăm viaţa de familie, dar acest lucru nu a mai fost posibil”, a arătat în acţiunea sa Cristian Gaţu, care solicită desfacerea căsătoriei şi „revenirea pârâtei la numele purtat anterior”.

Tamara Gaţu, ca soţie înşelată şi rămasă singură la 80 ani, îi cere fostului consort despăgubiri: daune morale de 500.000 lei plus o pensie de întreţinere de 5.000 lei pe lună.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare