ULTIMA ORĂ! La aproape 80 de ani, Cristian Gațu este acuzat că a întreținut relații intime cu menajera! Soția a băgat divorț de urgență și cere daune colosale!

Cristian Gaţu, unul dintre cei mai cunoscuţi handbalişti ai României şi fost preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, traversează o perioadă mai puţin plăcută, din punct de vedere personal.

Legenda sportului românesc divorţează după un mariaj de 53 de ani. Divorţul şi partajul se dezbat la Judecătoria Beiuş, din judeţul Bihor.

Soţia cere despăgubiri de 500.000 lei

Soția sa, Tamara Gațu, cere despăgubiri de 500.000 lei. Se pare că fostul handbalist ar avea o aventură cu văduva unui ex-handbalist, care i-ar putea fi fiică (are 53 ani).

Citată săptămâna trecută în faţa instanţei, femeia a spus că nu este amanta fostului mare handbalist, ci doar o simplă menajeră, scrie stirileprotv.ro. Iar când i s-au prezentat o serie de fotografii făcute de detectivii particulari, în care apărea plimbându-se cu Cristian Gațu de mână pe stradă, a zis: „Îl ţin de mână să nu cadă”.

„În ultimii ani, am încercat să reconsiderăm viaţa de familie, dar acest lucru nu a mai fost posibil”, a arătat în acţiunea sa Cristian Gaţu, care solicită desfacerea căsătoriei şi „revenirea pârâtei la numele purtat anterior”.

Tamara Gaţu nu este de acord, cerând “desfacerea căsătoriei încheiate între soţi şi păstrarea numelui dobândit în timpul căsătoriei”.

Tamara Gaţu, ca soţie înşelată şi rămasă singură la 80 ani, îi cere fostului consort despăgubiri: daune morale de 500.000 lei plus o pensie de întreţinere de 5.000 lei pe lună.

Cristan Gaţu şi-a cerut diplomele înapoi

Cei doi soţi şi-au împărţit banii din vânzarea casei din Corbeanca, iar femeia ar fi primit şi una dintre cele două maşini ale familiei, în timp ce fostul preşedinte al FRH a solicitat ca „pârâta să-i restituie bunurile proprii – medalii, diplome, decoraţiuni, obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte sportive, bunuri ce ţin de activitatea şi recunoaşterea sa sportivă.

Cristian Gaţu adunat 212 selecţii în naţionala României de handbal masculin.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare