După ce i-a ținut pe suporterii CSA Steaua în șah, Daniel Oprița a decis! Unde va antrena în sezonul următor tehnicianul „militarilor”

Antrenorul celor de la CSA Steaua, Daniel Oprița (42 de ani), a luat o hotărâre crucială în privința carierei sale. Contractul său cu echipa de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua urma să expire în scurt timp.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, tehnicianul din Ghencea a ales să semneze prelungirea înțelegerii.

Steaua rămâne cu Daniel Oprița pe bancă

Antrenorul de 42 de ani a decis să se ocupe de echipa „militarilor” și pe parcursul stagiunii viitoare, conform celor de la fanatik.ro, în ciuda faptului că semnele nu se arătau neapărat prielnice în ceea ce privește continuarea mandatului acestuia din Ghencea.

Recent, Daniel Oprița a abordat situația celor de la CSA Steaua în cadrul unui interviu. S-a putut observa faptul că tehnicianul era neliniștit, măcinat de gânduri și de stresul din cadrul clubului. Oprița se gândea la plecare, mărturisind că și-a pierdut speranța în promovare. Acesta a fost al treilea sezon consecutiv în care CSA Steaua nu a avut dreptul de a face pasul spre SuperLiga, iar semnele nu sunt favorabile nici în ceea ce privește stagiunea următoare.

Potrivit sursei menționate anterior, Daniel Oprița a pus deja la cale un program de pregătire pentru perioada de vară. Lotul Stelei se va reuni pe data de 17 iunie, iar obiectivul pentru anul următor este obținerea unui loc în play-off-ul din Liga a 2-a.

  • Steaua a evoluat în play-out-ul ligii secunde în sezonul recent încheiat. „Militarii” au terminat campionatul pe prima poziție a grupei B.

Oprița le-a cerut șefilor promovarea, Talpan i-a spulberat visul

Zilele trecute, Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a făcut un anunț „ucigător” pentru susținătorii echipei din eșalonul secund al fotbalului românesc.

Potrivit spuselor sale, steliștii nu se vor putea bucura de dreptul favoriților de a promova nici în sezonul următor. Mai mult decât atât, Florin Talpan a făcut o afirmație care ar putea fi interpretată drept scandaloasă de ultrașii lui CSA Steaua, recunoscând că FCSB a meritat să câștige titlul în SuperLiga.

„În acest moment, șansele sunt minime ca echipa să primească drept de promovare. Nu sunt comandant acolo, dacă aș fi aș avea alte soluții, nu am ce să fac. Orice asociere la ora actuală este exclusă pentru că se poate ajunge la ce s-a întâmplat în 1998.

FCSB a meritat să câștige titlul din punct de vedere fotbalistic. S-au chinuit 9 ani de zile, cu mare suferință au câștigat și ei. Nu mă deranjează că l-au câștigat, m-a deranjat faptul că după meci și-au pus pe autocar că au câștigat 27 de titluri, s-au pozat cu balonașele alea cu 27, aici au greșit”, a comunicat Florin Talpan, conform primasport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare