Dumitru Dragomir o distruge pe FCU Craiova! Adrian Mititelu nu a scăpat din ghearele fostului președinte LPF

După ce a pierdut pe teren propriu în fața celor de la Hermannstadt, scor 1-3, FCU Craiova a retrogradat în Liga 2.

Dumitru Dragomir, „Echipa lui Mititelu e foarte slabă”

Chiar dacă rezultatele celorlalte partide îi erau favorabile echipei lui Adrian Mititelu, formația lui Eugen Trică nu a reușit să facă față presiunii.

După retrogradarea celor de la FCU Craiova, Dumitru Dragomir i-a criticat vehement pe jucătorii oltenilor și a transmis că s-a înșelat în privința unor jucători pe care la un moment dat i-a considerat talentați.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a ținut să îi laude discursul lui Adrian Mititelu Jr, însă nu același lucru l-a spus în cazul patronului de la FCU Craiova, despre care a spus că ”a bătut câmpii”, atunci când a vorbit despre influența Olguței Vasilescu, primarul din Craiova.

„Vreau să spun o chestie și nu sunt răutăcios. Echipa lui Mititelu e foarte slabă. Cei mai buni trei jucători nu au făcut nici 7 kilometri, față de mijlocașii Sibiului, care au făcut de la 9 kilometri în sus. Poți să fii tot talentul din lumea asta, dacă nu scoți o minge de la adversar, nu ai rezultate.

Am văzut doi-trei mingicari de la FCU Craiova, am crezut că sunt fotbaliști. Sunt fotbaliști de salon, nu de teren mare. Sunt fotbaliști de miuțe, să dea printre picioare, cu călcâiul. Mi-a plăcut în schimb un lucru, mi-a plăcut cum a vorbit fiu-său, cel bătrân, nu. Mi-a plăcut cum a pus problema. Mititelu cel bătrân a bătut câmpii, mai ales când a început să se lege de primar. Toată viața, el a criticat. A avut un jurist care l-a învățat numai prostii. A avut încredere în el, nu vreau să spun mai multe, dar e păcat că a retrogradat FCU Craiova pentru cei o mie și ceva de susținători înfocați.

Dacă aș fi în locul lui, i-aș da echipa fiului meu fără să mă intereseze. Tot anul ăsta nu l-a schimbat pe Trică. Un an de zile îi promit, nici dacă promovezi, nici dacă nu… L-aș ține tot anul pe Trică. Dacă îl are pe Trică și pe Pușcaș, să îi lase doar pe ei, dau scris că promovează la zece puncte de a doua.” a declarat Dumitru Dragomir, potriviti Fanatik.

Adrian Mititelu face curățenie în lot

După câteva ore, lista de plecări a devenit mult mai lungă. Oltenii au renunțat la alți doi fotbaliști aflați la final de contract, Benjamin Van Durmen și Yassine Bahassa, dar au decis să se despartă și de Gabriel Compagnucci, Leo Lacroix și Matheus Mascarenhas.

Mulțumim, Yassine Bahassa! Contractul dintre FCU 1948 și Yassine Bahassa a ajuns la final. Mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului și îi dorim mult succes pe viitor!„

„Mulțumim, Vlad Achim! Contractul dintre FCU 1948 și Vlad Achim a ajuns la final. Mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului și îi dorim mult succes pe viitor!„

„Mulțumim, Gabriele Aldegani! FCU 1948 și antrenorul cu portarii, Gabriele Aldegani, au decis de comun acord încetarea contractului de colaborare. Mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului și îi dorim mult succes pe viitor!” s-a declarat în comunicatul oficial.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare