Dorit de Dinamo pe postul de director sportiv, Gabi Tamaş a semnat cu o altă formaţie. L-a luat şi pe Ilie Poenaru ca antrenor

Gabi Tamaș (40 de ani), care s-a retras din activitatea sportivă în urmă cu puţin timp, a revenit în fotbal. Nu ca jucător, ci pe un post de conducător. Fostul internaţional a fost numit manager sportiv la Concordia.

De asemenea, cu gruparea ilfoveană a semnat şi Ilie Poenaru (47 de ani), care va fi noul antrenor al echipei din Liga a 2-a.

Tamaş, ofertat şi de Dinamo

Înainte de a negocia cu Concordia Chiajna, care a fost şi ultima echipă din cariera de fotbalist a lui Tamaş, Gabi a discutat şi cu Dinamo. Andrei Nicolescu l-a dorit pentru funcţia de director sportiv, dar părţile nu s-a mai înţeles, până la urmă.

”Da, Și Tamaș, și Poenaru au semnat, dar n-aș vrea să mai spun nimic. Prin ce am trecut în acest sezon nu i-aș dori nimănui.

Am negociat foarte bine și ne-am înțeles ușor. Contractele sunt până la finalul actualului sezon, iar dacă suntem ok cu toții, vom continua împreună”, a declarat președintele Concordiei Chiajna, Cristian Tănase, pentru digisport.

Tamaș este la prima funcție oficială de după renunțarea la activitate, în timp ce Poenaru a mai antrenat echipele Academica Clinceni, Gaz Metan Mediaș, UTA și Voluntari.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare