Dorinel Munteanu, nemilos cu jucătorii de la Oţelul Galaţi. A arătat că nu-i pasă de părerea nimănui şi a luat decizia radicală

Dorinel Munteanu lasă impresia că s-a supărat pe elevii lui după finalul încălcit de campionat. Oţelul Galaţi a pierdut finala Cupei României, iar, pe lângă asta, „Neamţului” i-ar fi plăcut ca echipa să evolueze în play-off, şi nu în play-out.

Fostul internaţional a luat decizii radicale pentru ca moldovenii să spere la un sezon mai bun.

Oţelul se reuneşte pe 5 iunie

Dorinel Munteanu a sunat adunarea foarte devreme, mai exact pe 5 iunie 2024, dată la care Oţelul se va reuni. Gălăţenii vor efectua primul stagiu de pregătire pe 9 iunie, tot la Vatra Dornei, chiar dacă unii antrenori, printre care şi Adrian Mutu, a spus că o astfel de metodă este învechită.

De asemenea, antrenorul de 55 de ani a anunțat că va urma o restructurare a lotului Oțelului, după ce gălățenii au ratat și a doua șansă de a prinde un loc de cupă europeană.

Oțelul a pierdut cu U Cluj, 0-2, şi în barajul pentru Conference League.

”Responsabilitatea este a mea și voi face tot posibilul ca la anul să arătăm altfel. Am pierdut jocul pe greșelile defensive. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost lângă noi. Toți au participat la acești ani minunați”, a declarat Dorinel Munteanu la finalul partidei cu U Cluj.

Munteanu cere sprijin financiar

„Trebuie să fie oamenii lângă noi, să ne ajute un sprijin financiar. Au fost foarte multe probleme la club, dar nu e momentul să mă vait, ci trebuie să ne bucurăm, pentru că am fost puțin mai buni decât Botoșani, Dinamo, Craiova și Voluntari. Nu ne-a dat nimeni nicio șansă, dar uite că am reușit ceva.

Este clar că unora li se termină contractul, la alții trebuie să renunțăm, pentru că nu au dat randamentul bun. Cu unii o să continuăm. Să nu vă gândiți că voi avea buget de 10-15 milioane de euro. Eu sper să am buget puțin mai mare decât anul acesta, dar bugetul să-l consolidăm încât să primim banii la timp.

Chiar dacă sunt necăjit că am pierdut două posibilități de a merge în Europa, trebuie să mă bucur pentru băieți și pentru suporteri, care cred că-și vor aminti de sezonul acesta”, a mai zis Dorinel Munteanu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare