Dinamo a primit o veste de la Florin Andone. S-ar fi hotărât cu ce echipă semnează

Dinamo a încercat să dea marea lovitură în această vară şi să-l transfere pe Florin Andone. Rămas liber de contract după despărţirea de Eldense, atacantul de 31 de ani ar fi putut veni la Dinamo dacă şefii roş-albilor i-ar fi satisfăcut pretenţiile salariale.

Având în vedere că fostul internaţional n-a jucat niciodată în România, lui Andone i-ar fi mai comod să continue în Spania.

Florin Andone, aproape de Cordoba

Dorit acum de Andrei Nicolescu și Eugen Voicu la Dinamo, după ce roș-albii au reușit să se mențină în primul eșalon, Andone este foarte aproape de revenirea la cei de la Cordoba, anunţă prosport.ro.

Plecarea lui Florin Andone de la Eldense a ridicat mai multe semne de întrebare în Spania. Ibericii nu au înțeles de ce atacantul român a ales să plece, deși mai avea un an de contract cu fosta sa echipă.

„Vreau să precizez că nu am avut contract cu CD Eldense până în 2025, ci doar pe un an + un an opțional pentru obiective care nu au fost îndeplinite în cele din urmă. Astfel, rămân liber din 30 iunie.

A fost decizia mea exclusivă de a nu continua, iar clubul nu a ajuns la un acord cu mine pentru a părăsi echipa, așa cum se spune. Încă o dată, mulțumesc tuturor fanilor, am simțit o legătură specială cu voi încă din prima zi. Vă doresc toate cele bune!”,a scris Andone, pe Instagram.

Andrei Nicolescu negocia în secret

Contactat de Sportpesurse.ro, administratorul special al lui Dinamo n-a confirmat, dar nici n-a infirmat eventual transfer al lui Florin Andone.

„Din păcate, chiar dacă am fi, chiar dacă n-am fi interesaţi de Florin Andone, nu putem discuta nimic, nu putem comenta nimic. Ar însemna să-mi fac mie rău. Ştiţi că niciodată n-am vorbit înainte despre astfel de lucruri”, a spus Andrei Nicolescu pentru Sportpesurse.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare