Florin Andone a revenit și a lămurit situația! Prima reacție după ce s-a scris că este dorit de Dinamo

Ajuns la 31 de ani, Florin Andone a rămas din nou fără echipă, după despărțirea de Eldense, formație din liga a doua spaniolă.

Florin Andone a explicat de ce a plecat de acum de la Eldense

Plecarea lui Florin Andone de la Eldense a ridicat mai multe semne de întrebare în Spania. Ibericii nu au înțeles de ce atacantul român a ales să plece, deși mai avea un an de contract cu fosta sa echipă.

La câteva ore după ce și-a anunțat plecarea de la Eldense, Florin Andone a revenit cu un mesaj pe rețelele sociale și a lămurit situația sa contractuală, pentru a nu mai exista discuții și speculații.

Vreau să precizez că nu am avut contract cu CD Eldense până în 2025, ci doar pe un an + un an opțional pentru obiective care nu au fost îndeplinite în cele din urmă. Astfel, rămân liber din 30 iunie.

A fost decizia mea exclusivă de a nu continua, iar clubul nu a ajuns la un acord cu mine pentru a părăsi echipa, așa cum se spune. Încă o dată, mulțumesc tuturor fanilor, am simțit o legătură specială cu voi încă din prima zi. Vă doresc toate cele bune!„,a scris Andone, pe Instagram.

  • De-a lungul carierei, Florin Andone a jucat la Castellon, Villareal, Atletico Baleares, Cordoba, Deportivo La Coruna, Cadiz, Las Palmas, Brighton, Galatasaray
  • Două goluri în 25 de meciuri are Florin Andone la echipa națională a României

Dinamo, prima reacție despre posibilul transfer al lui Florin Andone

Contactat de Sportpesurse.ro, administratorul special al lui Dinamo n-a confirmat, dar nici n-a infirmat eventual transfer al lui Florin Andone.

„Din păcate, chiar dacă am fi, chiar dacă n-am fi interesaţi de Florin Andone, nu putem discuta nimic, nu putem comenta nimic. Ar însemna să-mi fac mie rău. Ştiţi că niciodată n-am vorbit înainte despre astfel de lucruri”, a spus Andrei Nicolescu pentru Sportpesurse.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare