Despărțirea de Ana Bogdan i-a prins bine. Simone Tempestini a scris istorie pentru automobilismul românesc

Simone Tempestini a confirmat, în urmă cu o lună, că nu mai formează un cuplu cu Ana Bogdan. Pilotul de raliuri a dat de înțeles că ”ruptura” dintre el și jucătoarea de tenis nu a fost una ”urâtă”.

Înainte de relația cu Simone Tempestini, Ana Bogdan a fost într-o relație cu Norris Măgeanu, tot pilot de raliuri.

Tempestini a câştigat Raliul Ungariei

De când a rămas „singur”, lui Simone Tempestini îi merge de minune în cursele de raliu. El a devenit primul pilot român din istorie care a câştigat o etapă din Campionatul European de Raliuri, după ce s-a impus, duminică, în Raliul Ungariei.

„Suntem extrem de bucuroşi, nici nu ştiu ce să spun după această etapă. Nu ştiu câţi au crezut în şansele noastre de a câştiga o etapă. Ne-am simţit excelent aici, în Ungaria, suntem bucuroşi că am dus tricolorul pe prima treaptă a podiumului, mai ales că aţi văzut cu toţii câţi piloţi de top au venit la etapă.

Nu vom avea timp de petrecut, sezonul abia a început şi va trebui să muncim la fiecare kilometru de probă specială. Ne dorim să scriem o pagină frumoasă de istorie pentru motorsportul românesc”, a declarat pilotul de 29 de ani.

Este pentru prima oară când un pilot român nu doar termină pe podiumul unei etape din istoria modernă a Campionatului European de Raliuri, dar mai ales câştigă un raliu de acest nivel.

Tempestini, care este născut în Italia, dar a care a devenit şi cetăţean român, a devenit liderul la zi al sezonului 2024 în cea mai importantă competiţie europeană de raliuri, cu 33 de puncte, în urma sa clasându-se francezul Mathieu, cu 29 de puncte.

De ce s-a despărţit de Ana Bogdan

Ana Bogdan (31 de ani, 65 WTA), considerată ”cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România”, nu mai formează un cuplu cu Simone Tempestini.

”Da, așa este, nu mai suntem împreună. Nu s-a întâmplat nimic urât, nu s-a întâmplat nimic între noi, dar nu vreau să dau mai multe detalii despre relația noastră”, a spus Simone Tempestini, potrivit Cancan.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare