Dennis Man vrea totul sau nimic de la Parma! Detalii de la negocierile internaționalului român

Dennis Man (25 de ani) a avut parte de cel mai bun sezon al său în Italia, iar asta a coincis cu revenirea Parmei în Serie A.

Parma se teme că îl va pierde gratis pe Dennis Man

Sosit la începutul anului 2021 de la FCSB la Parma, Dennis Man a semnat la acea vreme un contract valabil până în iunie 2025. În momentul transferului în Italia, internaționalul român a primit un salariu de 900.000 de euro pe sezon, iar acum solicită două milioane de euro pe an pentru a continua la echipă.

De teama că îl vor pierde gratis la finalul sezonului viitor, oficialii Parmei au decis urgentarea negocierilor cu Dennis Man, astfel că rămâne de văzut dacă cele două părți vor reuși să ajungă la un numitor comun.

Reînnoirea lui Dennis Man, unul dintre cei mai importanți jucători din cursa spre Serie A, continuă să fie în centrul atenției la Parma. După cum se știe deja, atacantul român are un contract valabil până la 30 iunie 2025, iar Parma ar dori să-i reînnoiască acordul cât mai curând posibil pentru a evita pierderea lui gratuită peste un an.

Man ar fi cerut o ajustare a salariului său pentru a semna prelungirea. Alte noutăți sunt așteptate în următoarele săptămâni. Man urmează în curând să fie protagonist cu România la Campionatul European din Germania„, au notat cei de la ParmaLive.

Dennis Man vrea să rămână la Parma

Deoarece au apărut mai multe zvonuri legate de viitorul său, Dennis Man a vrut să lămurească situația. Acesta i-a asigurat pe suporterii Parmei că va rămâne la echipă și în sezonul următor, în care formația va evolua în Serie A.

„Întreg orașul este aici, în piață. Suntem foarte fericiți că ne-am atins obiectivul și că am terminat. Dacă voi fi și în Serie A? Da!” a spus atacantul, conform ParmaLive.

În ciuda faptului că discuțiile cu șefii Parmei pentru prelungirea înțelegerii au fost amânate pentru perioada de după EURO 2024, turneu la care va evolua și România, Dennis Man le-a promis suporterilor italieni că va rămâne alături de club.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare