Dennis Man îi „fierbe” pe italieni! De ce se amână prelungirea contractului cu Parma

Dennis Man (25 de ani) a intrat în ultimul an de contract cu Parma, iar oficialii clubului italian așteaptă cu nerăbdare ca internaționalul român să semneze noua înțelegere.

Dennis Man a primit o săptămână de vacanță în plus la Parma

Dennis Man și-ar fi dat acordul pentru un contract până în 2027, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Două milioane de euro pe an urmează să fie salariul fotbalistului la Parma.

În ciuda faptului că cele două părți au ajuns la un acord verbal, Dennis Man nu și-a trecut semnătura pe noul angajament. Mai mult, italienii anunță că fotbalistul a primit o săptămână de vacanță în plus, asta deoarece a fost prezent la EURO 2024 în această vară.

Patru jucători ai Parmei au fost protagoniști la EURO și Copa America în această vară. Niciunul dintre ei nu mai sunt în competiții, dar toți au avut parte de satisfacții. Botond Balogh a fost eliminat cel mai devreme, în faza grupelor cu Ungaria. De aceea, s-ar putea alătura echipei la începutul săptămânii viitoare.

Situația este diferită pentru Valentin Mihăilă și Dennis Man, care au ajuns în optimile de finală cu România. Cel mai probabil ei vor avea o săptămână în plus de odihnă, iar revenirea lor este programată în săptămâna 22-28 iulie.

Revenirea lui Yordan Osorio, jucătorul Venezuelei, care a fost eliminată în sferturile Cupei America, va fi amânată până spre finalul lunii iulie”, au scris cei de la ParmaLive.

Parma a confirmat că Man nu a semnat contractul

Chiar dacă Giovanni Becali a anunțat că Dennis Man va semna în primele două zile ale acestei săptămâni prelungirea contractului cu Parma, acest lucru nu s-a întâmplat în cele din urmă. Directorul sportiv al clubului italian, Mauro Pederzoli, a vorbit despre situația internaționalului român, în cadrul unei conferințe de presă.

„Suntem aproape (n.r. să ajungă la o înțelegere cu Man). O spunem de ceva vreme, dar programul nu ne-a ajutat, mai întâi Campionatul European, apoi au venit vacanțele, dar suntem optimiști.

Prelungirile contractelor sunt importante în această vară. Dorința noastră este să confirmăm o bună parte din lotul de anul trecut și din acest motiv dorim să continuăm cu mulți dintre jucătorii aflați la final de contract”a spus oficialul Parmei.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare