Denis Drăguș a început cu stângul la Trabzonspor! Ce i-a nemulțumit pe oficialii clubului

Zilele trecute, a apărut prima imagine cu Denis Drăguș în tricoul lui Trabzonspor, iar mutarea a fost confirmată și de agentul Florin Manea.

Oficialii lui Trabzonspor, nemulțumiți de declarațiile lui Florin Manea

După un sezon excelent la Gaziantep, Denis Drăguș i-a impresionat pe oficialii lui Trabzonspor, care au demarat discuțiile cu Standard Liege și, într-un final, cele două părți au ajuns la un acord final.

Florin Manea, cel care a intermediat mutarea, a recunoscut însă că regretă faptul că Denis Drăguș a semnat înainte de EURO, asta deoarece putea obține un transfer mai bun, datorită evoluțiilor sale.

Această declarație nu le-a picat tocmai bine celor de la Trabzonspor, care au fost dezamăgiți de ceea ce a declarat Florin Manea.

Sadri Şener m-a întrebat dacă l-am cumpărat pe Denis Drăguș. Când i-am spus că transferul este rezolvat, mi-a spus că s-a făcut o treabă foarte bună. Nu mi-a plăcut declarația managerului lui Denis Drăguș, iar conducerea i-a transmis un avertismen impresarului lui Drăguș”, a spus Haluk Ayyıldız, un cunoscut jurnalist din Turcia.

Florin Manea: „Îmi pare rău un pic că am semnat înainte de EURO”

Drăguș urmează să câștige 1.5 milioane de euro pe an la Trabzonspor, însă această sumă ar putea urca până la două milioane de euro, în funcție de performanțe.

“Am fost impresionat de Drăguș. A jucat senzațional Denis. I-am dat și lui un mesaj după meci, era bucuros. Am semnat înainte de EURO, așa că nu avem ce să facem.

Eu cred în Denis și în momentul în care am semnat cu Trabzonspor i-am spus că nu îl văd să stea mult. La modul în care evoluează și pe panta ascendentă pe care se află și eu îl văd să joace în campionate puternice. 

Din Vest nu am avut nimic concret pentru Drăguș, atunci când a venit oferta de la Trabzonspor. Oferta lor a fost excepțională din punct de vedere și financiar. Da, îmi pare rău un pic că am semnat înainte de EURO. Asta este. 

Transferul lui a fost de 1.7 milioane de euro plus niște bonusuri. E foarte bine pentru Trabzonspor, dar el era și în ultimul an de contract. Are un pic mai mult de 1.5 milioane de euro salariu pe an. Cu bonusuri poate să ajungă și la 2 milioane de euro pe an”, a spus Manea, potrivit Fanatik.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare