Denis Alibec i-a dat mari emoţii lui Edi Iordănescu şi la primul antrenament de la Wurzburg. Atacantul nostru s-a pregătit separat

Naţionala noastră s-a antrenat marţi pentru prima dată pe teren german. Chiar dacă n-a fost o şedinţă de pregătire la mare intensitate, s-a putut observa că Denis Alibec acuză în continuare probleme de sănătate.

Atacantul de 33 de ani a venit la lot cu o rană la picior și a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a-i curăța zona afectată.

Alibec, doar alergări uşoare

La antrenamentul de la Wurzburg, Denis nu s-a implicat foarte mult. A ieşit pe teren, a salutat fanii şi a efectuat apoi doar alergări uşoare. La miuţa care a urmat, Alibec a stat pe margine.

Totuşi, atacantul nostru este pe drumul cel bun și are șanse mari să fie apt pentru turneul final din Germania.

Sursa foto: Alex Făsui / Sportpesurse.ro.

Sunt șanse importante să îl putem recupera în câteva zile. E important să nu avem sincope în sensul acesta. Nu sunt fericit că un jucător iese din antrenament. În cazul lui, speranța este că îl vom recupera în câteva zile și îl vom avea pe teren. Are o situație. Cu sănătatea nu te poți juca și nu poți controla multe lucruri.

Important e că nu nimic grav și că îl vom putea recupera. El a fost într-o competiție și a avut un obiectiv acolo, a fost presiune să joace mai multe meciuri”, a spus Edi Iordănescu înainte de plecarea spre Germania.

George Pușcaș, Denis Drăguș și Daniel Bîrligea sunt ceilalați atacanți convocați de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Bulgaria și Liechtenstein, dar și pe lista preliminară pentru EURO 2024.

Peste 3.000 de suporteri la primul antrenament din Germania

Apariţia jucătorilor noştri a declanşat o adevărată nebunie locală. Au asistat peste 3.000 de fani, dintre care sute de copii, la primul antrenament al românilor.

Selecţionerul a supravegheat o alergare uşoară a lui Nicolae Stanciu & compania, în uralele suporterilor. Interesant este că antrenamentul naţionalei noastre a beneficiat şi de aportul unui crainic la stadion, care i-a îndemnat pe spectatori, în lima germană, să scandeze numele favoriţilor.

Conform cotaţiilor oferite de specialiştii din fotbal, jucătorii naţionalei României au o valoare pe piaţa transferurilor de 91 de milioane de euro, cea mai mică valoare dintre echipele participante la Euro 2024.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare