CORESPONDENȚĂ DE LA EURO! Imagini cu primul antrenament al naționalei de la EURO! Peste 3000 de români au fost prezenți pe stadionul de la Wurzburg!

Naţionala României a trecut la treabă în Germania. Edi Iordănescu a condus prima şedinţă de pregătire la Wurzburg, locul de cantonament al tricolorilor.

Apariţia jucătorilor noştri a declanşat o adevărată nebunie locală. Au asistat peste 3.000 de fani, dintre care sute de copii, la primul antrenament al românilor.

Antrenament cu crainic la stadion

Selecţionerul a supravegheat o alergare uşoară a lui Nicolae Stanciu & compania, în uralele suporterilor. Interesant este că antrenamentul naţionalei noastre a beneficiat şi de aportul unui crainic la stadion, care i-a îndemnat pe spectatori, în lima germană, să scandeze numele favoriţilor.

Preşedintele Răzvan Burleanu a fost şi el prezent. Şeful FRF i-a oferit o plachetă primarului din Wurzburg, ca semn de mulțumire pentru primirea naționalei României cu căldură. Sursa foto: Alex Făsui / Sportpesurse.ro.

Radu Drăguşin, mesaj pentru fani

Înaintea acestei şedinţe de pregătire, Radu Drăguşin a susţinut o conferinţă de presă, în cadrul căreia a avut mai multe mesaje pentru fani.

„Suntem bucuroși că suntem aici, la Wurzvburg, și foarte mulți fani au venit să ne urmărească antrenamentul de azi, așteptăm mulți și la meciuri. Facilitățile de la cantonament și cele de la stadio sunt excelente, avem toate condițiile pentru un EURO de excepție. E mult entuziasm printre noi, de când am aterizat și am văzut câți români ne-au așteptat.

Poate fanii nu-și dau seama cât de importanți sunt ei pentru noi, în momentele decisive. Atunci închid ochii și cânt alături de 30-40 de mii de oameni. E greu de descris ce simt, e de nedescris, când toți te îndeamnă la luptă. E primul din momentele în care îmbrac acest tricou când simt o responsabilitate incredibilă”, a zis Drăguşin.

România, cel mai slab cotat lot de la EURO 2024

Conform cotaţiilor oferite de specialiştii din fotbal, jucătorii naţionalei României au o valoare pe piaţa transferurilor de 91 de milioane de euro, cea mai mică valoare dintre echipele participante la Euro-2024.

Albania are un lot mai valoros ca România, cotat la 139 de milioane de euro, iar adversara României din grupa E, Slovacia, are un lot de 161 de milioane de euro.

Belgia are un lot de 669 de milioane de euro, iar jucătorii Ucrainei sunt cotaţi la 534 milioane de euro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare