Denis Alibec are doar o singură dorință înainte de EURO 2024! Ce mesaj a avut atacantul pentru Edi Iordănescu

Pe 17 iunie, România o va întâlni pe Ucraina în primul meci la EURO 2024! Meciul se va disputa pe stadionul din Munchen de la ora 16:00.

Denis Alibec, „Știu ce trebuie să fac”

În ultimele zile, Denis Alibec (32 de ani) s-a confruntat cu probleme medicale. Cu toate acestea, atacantul este pregătit în totalite pentru turneul final.

Alibec a fost debutat de Anghel Iordănescu la echipa națională în octombrie 2015. Pus să realizeze o comparație între Anghel Iordănescu, selecționerul care a condus România la EURO 2016, și Edi Iordănescu, internaționalul român a oferit răspunsul.

„O comparație nu pot să fac, nu sunt în măsură. Sper ca mister Edi să aibă mai multă încredere în mine. Sunt destul de matur și știu ce trebuie să fac. Mister Edi mi-a zis că are încredere în mine.”  spus Denis Alibec, potrivit FRF TV.

Anghel Iordănescu, ultim mesaj pentru „Tricolori”

De-a lungul timpului, jucătorii naționalei au primit mai multe mesaje de încurajare din partea personalităților din fotbalul românesc.

Printre aceste personalități se enumără și Anghel Iordănescu (74 de ani), tatăl selecționerului naționalei României și fostul antrenor al echipei naționale. Acesta le-a transmis „Tricolorilor” că la EURO 2024 trebuie să fie 100% implicați din punct de vedere emoțional și să dea tot din ei pentru echipă.

În plus, „Tata Puiu” a mai adăugat că jucătorii îi sunt datori lui Edi Iordănescu la acest turneu final pentru încrederea pe care au primit-o din partea tehnicianului pe parcursul preliminariilor.  

„Mi-aș permite să fac un apel la jucători. Este important să joace cu inima. Pot face greșeli la preluare, la transmisie, dar dăruirea este extrem de importantă. Orice este posibil, ei au dovedit acest lucru.

Încrederea selecționerului în jucători trebuie răsplătită. Edi a fost alături de ei, i-a încurajat. Trebuie să joace românește, cu inima de jucători români adevărați.” a declarat fostul selecționer al naționalei României, la Fotbal Club.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare