Debut pentru un „tricolor” în amicalul România – Columbia!

Un fotbalist convocat de către Edi Iordănescu în lotul „tricolorilor” pentru „dubla” cu Irlanda de Nord și Columbia va debuta pe stadionul „Civitas Metropolitano”, din Madrid. Duelul cu sud-americanii poate fi urmărit LIVE TEXT pe sportpesurse.ro, începând cu ora 21:30.

România nu a reușit să se impună în fața Irlandei de Nord, pe Arena Națională. Fotbaliștii noștri au obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, golurile întâlnirii de la București fiind înscrise de Jamie Reid (min. 7) și Dennis Man (min. 23), fotbalistul Parmei pe urmele căruia se află cluburi de top ale Europei.

Raul Opruț debutează în amicalul România – Columbia

Fundașul lateral născut pe data de 4 ianuarie 1998 evoluează pentru FC Hermannstadt, în play-out-ul SuperLigii. Fotbalistul a bifat 10 apariții în tricoul sibienilor pe parcursul acestui sezon.

Joacă în România sub formă de împrumut, venit de la KV Kortrijk, din Belgia, formație care l-a transferat tot de la FC Hermannstadt, în 2023, în schimbul sumei de 400.000 de euro.

Raul Opruț a primit o veste mare în această seară, fiind anunțat în echipa de start pregătită de selecționerul Edi Iordănescu. România va avea o misiune dificilă contra Columbiei, națională care nu a mai fost învinsă din iarna anului 2022. De atunci, a înregistrat 15 victorii și cinci remize.

Echipe de start pentru partida de pregătire de la Madrid, de pe „Civitas Metropolitano”:

ROMÂNIA (4-3-3): H. Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Opruț – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Moruțan, Alibec, Mihăilă
Rezerve: Niță, Aioani – Manea, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, I. Hagi, Drăguș, Man, Racovițan, Sorescu, Olaru, Fl. Coman, Șut, Fl. Tănase
Selecționer: Edi Iordănescu

COLUMBIA (4-2-3-1): C. Vargas – D. Munoz, Cuesta, Lucumi, Mojica – Lerma, Rios – J. Arias, J. Rodriguez (cpt.), L. Diaz – J. Cordoba Rezerve: D. Ospina, A. Montero – S. Arias, Castano, Cassierra, Carrascal, Cabal, C. Gomez, Mosquera, Borre, Quintero, Asprilla, Fuentes, Portilla, G. Puerta
Selecționer: Nestor Lorenzo.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare