De ce a murit subit iubitul Arynei Sabalenka. Apropiaţii au dezvăluit motivul şocant

O veste a căzut fulgerător, marţi dimineaţă, la Miami Open 2024: Konstantin Koltsov, iubitul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka, a murit la vârsta de 42 de ani.

Fostul mare jucător de hochei pe gheață a decedat subit, iar informaţiile privind cauza morţii au întârziat.

Ar fi decedat din cauza desprinderii unui „cheag de sânge”

Presa din Belarus a înaintat o primă ipoteză în acest caz: Konstantin Koltsov ar fi murit din cauza desprinderii unui „cheag de sânge”. În urma autopsiei, cel mai probabil va fi emis un comunicat de presă în care totul să se lămurească.

Altfel, după decesul iubitului său, Aryna Sabalenka se va retrage mai mult ca sigur de la Miami Open 2024.

Tatăl Arynei Sabalenkaa murit la aceeaşi vârstă

În urmă cu 5 ani, Aryna Sabalenkaa, numărul doi mondial, își pierdea tatăl, la doar 43 de ani, în urma unui infarct. Sportiva din Belarus nu şi-a revenit niciodată cu adevărat din acest şoc, ea fiind foarte apropiată de tatăl ei.

Aryna Sabalenka urma să evolueze în turul 2 de la Miami Open 2024 cu învingătoarea dintre Simona Halep și Paula Badosa, însă se va retrage din turneu, după această veste cumplită.

„La mulți ani, dragostea mea. Ești cea mai dragă persoană, cel mai bun prieten al meu și cel mai puternic sprijin al meu. Pacea să fie cu tine, putere, răbdare și sănătate. Sper că vom avea tot ce am plănuit Te iubesc”, era una dintre declaraţiile de dragoste pe care Aryna Sabalenka i le-a făcut lui Konstantin Koltsov.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare