Darius Olaru i-a uimit pe jurnaliștii din străinătate: „Acum 7 zile era la EURO”

Marți, 9 iulie, FCSB și-a început parcursul european pe terenul celor de la AC Virtus, în primul tur preliminar din Champions League. Campioana României a făcut scorul serii în Europa și s-a impus cu 7-1.

Darius Olaru a venit cu „sete” de fotbal de la EURO 2024

Convocat de Edi Iordănescu pentru EURO 2024, Darius Olaru a evoluat 23 de minute în meciul cu Belgia și 3 minute în partida cu Olanda, destul de puțin dacă ar fi să ținem cont că la echipa de club este titular de drept. Mijlocașul a fost titularizat în duelul cu Virtus și a dat un adevărat recital în prima repriză.

Evoluția lui Darius Olaru i-a surprins pe jurnaliștii din străinătate, care au scris un articol întreg despre căpitanul FCSB-ului.

„Succesul FCSB-ului a fost atât de mare grație hat-trick-ului și pasei decisive ale lui Darius Olaru, mijlocaș ofensiv și căpitan al clubului românesc. Numărul 27 a avut privilegiul de a juca în cele mai prestigioase două competiții UEFA: Euro și Liga Campionilor.

Tânărul de 26 de ani a fost în lotul lui Edward Iordănescu pentru turneul final din Germania. Darius Olaru a participat la două meciuri: în înfrângerea cu 2-0 împotriva Belgiei, din 22 iunie, și în optimile de finală cu Olanda, pe 2 iulie, (3-0).

Asta cu șapte zile înainte de hat-trick-ul reușit marți seara. Românului pare că îi place să fie activ și îi merge destul de bine. Această poveste este una în contradictoriu cu a celor care se plâng de calendarul fotbalistic supraîncărcat”, au notat cei de la Blick.fr.

Darius Olaru a marcat trei goluri într-o repriză cu Virtus

Revenit de la naționala României, după participarea la EURO 2024, Darius Olaru a arătat o poftă mare de fotbal. Căpitanul FCSB-ului a marcat nu mai puțin de trei goluri într-o singură repriză în San Marino, însă a doua sa reușită a fost cea care a atras toată atenția.

În minutul 11, Darius Olaru a șutat din afara careului, de la aproximativ 20 de metri, iar mingea a lovit bara transversală, înainte să ajungă în poarta celor de la Virtus. Celalate goluri ale căpitanului de la FCSB au fost semnate în minutele 6 și 37.

Golul lui Darius Olaru poate fi VĂZUT AICI.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare