Daniel Oprița, noi lămuriri despre situația sa de la Steaua: „Mi-am luat la revedere de la jucători”

Daniel Oprița a vorbit din nou despre situația sa din prezent de la Steaua și a reiterat că înțelegerea sa cu echipa din Ghencea urmează să expire în scurt timp.

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a transmis că și-a luat „la revedere” de la „elevii” săi, deoarece, pentru moment, jucătorii și membrii staff-ului tehnic de la clubul roș-albastru vor intra într-o scurtă vacanță.

Daniel Oprița, încă antrenor la Steaua: „Mi-am luat la revedere de la jucători pentru că se pleacă în vacanță”

Ulterior, fostul atacant va urma să aibă noi discuții cu oficialii clubului despre posibilitatea obținerii dreptului de joc în Superliga, situație care ar putea condiționa sau nu rămânerea lui Daniel Oprița la Steaua.

„Mi-am luat la revedere de la jucători pentru că se pleacă în vacanță. Acum vedem. Am intrat în vacanță și, nu știu, cel puțin o săptămână o să stau așa, să mă liniștesc, să îmi văd puțin de vacanță. Dar nu știu dacă după aceea ce va fi, pentru că chiar nu prea am avut pauză și e nevoie… Nu știu, adică acum o să vorbesc ceva clar despre ceva mai departe.

Îmi expiră (n.r. contractul). Și jucătorilor, și nouă, staffului, dar vedem, am zis să vedem peste o săptămână. Vedem ce va fi, vedem cum vor decurge discuțiile, ce planuri vor fi.

(n.r. dacă a fost informat cu privire la anumite demersuri legate de obținerea dreptului de promovare în Superliga) Nu se întâmplă la noi, nu s-a întâmplat așa, a fost așa tot timpul și m-am obișnuit și eu.

Motivul pentru care a acceptat să continue la clubul din Ghencea chiar și în lipsa dreptului de promovare

M-a ținut, ce să zic, e un club, e brandul, e Steaua, sunt condițiile, sunt totuși suporterii, chiar dacă, nu știu, să zicem că spectatori nu vin foarte mult, dar avem suporteri, galeria, care face jucătorii să se simtă fotbalști, noi, eu antrenor… adică e o atmosferă în unele meciuri, și în deplasare, destul de frumoasă și condițiile.

Dacă vrei să îți faci treaba așa cum e normal, trebuie să ai și niște condiții de antrenament, pe care noi le avem. Multe cluburi îți oferă, să zicem, o stadion pe care să joci, dar nu ai unde să te antrenezi. Și mulți nu își dau seama că e foarte important lucrul ăsta. La meci te duci o dată pe săptămână, sau te duci de două ori pe lună, ca ai două meciuri acasă, și în rest stai și te chinui să vezi pe unde te antrenezi.

Eu n-am găsit chiar ofertele care le-am avut… ceva care să-ți ofere încredere că ai tot ce e necesar. Mai sunt probleme și acum, în altă parte, cu oameni care se pricep mai bine decât antrenori și trebuie să fiu atent să iau ce decizie iau. Eu sunt și un om mai, cum să zic, nu prea accept lucrurile astea și mai bine refuz decât să ajung să mă încerc cu cineva. Sunt mai recalcitrant, să zic. Poate ăsta e minus al meu, dar nu pot să mă abțin și mai bine stau și calculez mai bine lucrurile astea. Cel puțin aici am avut și liniștea asta, că nu am avut pe nimeni care să facă problemele astea.

Viitor incert pentru fostul atacant

(n.r. despre acele polemici din trecut cu Florin Talpan) Nu la ele… astea nu sunt, eu vorbesc de antrenamente, de jucători, de alte lucruri, de decizii sportive. Nu am avut aceste probleme aici.

Am spus că la momentul ăsta nu am ceva clar. Am spus că, în vara trecută, dar mai aveam contract, chiar discutasem cu două cluburi, care aveau drept de promovare, doar că mai avem un an de contract și atunci nu am fost lăsat.

Nici nu știam exact, că nu m-am uitat chiar. Și au fost în regulă, până la urmă, contractele aici, din punctul ăsta de vedere, nu sunt probleme, adică e o stabilitate și faptul că asta mă ține cel mai mult, și brandul echipei, condițiile care le avem și sunt lăsat să lucrez, să-mi fac treaba”, a spus Daniel Oprița, potrivit iamsport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare