Daniel Niculae, OUT de la Rapid după ce a fost săltat de dimineață de mascați? Dan Șucu: „Înainte trebuie să aflu mai multe”

Dan Șucu a fost întrebat dacă ia în calcul să îl demită pe Daniel Niculae din funcție de președinte al Rapidului, la scurt timp după ce fostul atacant a fost nevoit să dea cu subsemnatul într-un dosar instrumentat de DIICOT.

Este vorba despre o speță care vizează constituirea de grup infracțional organizat cu scopul introducerii diferitelor materiale pirotehnice pe stadioane, în care oficialul clubului din Giulești are în prezent doar calitatea de suspect, iar împotriva sa nu s-a dispus încă vreo măsură din partea procurorului de caz, el având în prezent inclusiv dreptul de a părăsi țara.

Dan Șucu susține că nu ia în calcul să se despartă de Daniel Niculae, în contextul momentelor mai delicate traversate de președintele de la Rapid

În paralel, au fost chemați la audieri și mai mulți suporteri ai echipe giuleștene, în frunte cu liderul „Peluzei Nord”, Liviu Ungurean, zis Bocciu’. Informația referitoare la Daniel Niculae a fost confirmată în cursul zilei de joi chiar de către Dan Șucu, doar că la acel moment acționarul majoritar al clubului alb-vișiniu nu cunoștea încă exact toate detaliile din această speță și a spus că al său colaborator ar fi bănuit de diferite încălcări ale regimului armelor și munițiilor, fapt ce nu s-a confirmat ulterior.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb.

Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a spus Dan Șucu în primă fază pentru as.ro.

Acționarul majoritar al clubului giuleștean consideră că are nevoie de mai multe elemente pentru a-și face o părere despre această speță

Ulterior, proprietarul Mobexpert a fost întrebat și dacă ia în calcul posibilitatea de a renunța la colaborarea cu Daniel Niculae și a răspuns negativ, ținând să precizeze că nu dorește să facă prea multe comentarii până când nu va ști exact despre ce este vorba în acest dosar.

„(n.r: V-a trecut prin cap că poate trebuie să vă gândiţi la un alt conducător pentru Rapid?) Nu, nu mi-a trecut prin cap. Informaţiile sunt extrem de sumare.

Din ce ştiu eu despre Daniel, pentru el nu există decât Rapid, viaţa lui este legată de Rapid, dedicaţia lui şi cinstea cu care îşi desfăşoară activitatea sunt indubitabile.

Aş vrea să ştiu mai multe despre ce e acolo înainte de a mă gândi la orice altceva”, a mai spus Dan Șucu, de asemenea pentru as.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare