Daniel Niculae intră la intimidare! A anunțat obiectivul Rapidului pentru acest sezon, chiar înaintea derby-ului cu FCSB

Daniel Niculae (41 de ani) a anunțat care va fi obiectivul Rapidului pentru acest sezon. Giuleștenii întâlnesc rivala FCSB, într-un meci care contează pentru runda 30 din Superliga.

Este derby în Superliga! Rapid primește vizita marii rivale de la FCSB, iar partida se anunță una incendiară. Dan Șucu a simțit ”miros de sânge” și a plusat la primele oferite pentru victorie. Și inimile suporterilor bat în același ritm. Se anunță record de asistență pe Arena Națională.

Daniel Niculae anunță obiectivul Rapidului

Rapid și FCSB sunt despărțite de 12 puncte în clasamentul Superligii. O eventuală victorie a gazdelor ar cam rezolva ecuația titlului. Totuși, dacă Bergodi și compania își vor trece în clasament cele trei puncte, lupta este relansată.

Daniel Niculae a anunțat înaintea partidei de pe Arena Națională că obiectivul Rapidului rămâne clasarea pe podium.

”Suntem acolo în obiectivul pe care ni l-am fixat la începutul sezonului, din păcate am ieșit din Cupa României. Obiectivul nostru a fost unul dintre primele trei locuri, suntem acolo, jocul nostru crește de la meci la meci.

Sperăm să ne clasăm cât mai bine până la finalul campionatului și să ducem această luptă pentru câștigarea campionatului. Vor fi meciuri pe muchie de cuțit și sperăm să ne impunem jocul la fiecare meci”, a declarat Daniel Niculae, potrivit sport.ro.

Tensiuni între galerii

Nu doar cele două echipe vor avea de câștigat un duel. Și cele două galerii au meciul lor, început încă de la vânzarea biletelor. Între timp, rapidiștii se mândresc cu numărul de suporteri care se anunță la partidă.

„Peluza Nord Rapid” a postat un mesaj pe rețelele sociale în care se arată convinsă că presiunea de pe Arena Națională va fi cu mult mai mare decât pe Giulești.

„Capitala e vișinie!

Rapidiști, ne apropiem de un moment istoric: împreună vom umple Arena Națională și le vom arăta tuturor forța Rapidului!

Așa cum conducerea noastră anunța, interesul pentru partida de diseară a fost uriaș, iar decizia disputării meciului pe cea mai mare arenă a țării s-a dovedit inspirată. Astfel, s-a înregistrat cel mai rapid sold-out de pe Arena Națională.

S-a vorbit mult despre puterea Giuleștiului și presiunea pe care noi o punem pe echipa adversă, meci de meci. Mulți au spus că echipa noastră va fi dezavantajată de această mutare și ca vom disputa, practic, meciul în deplasare. Dorim să le transmitem acestora că vom pune de 4 ori mai multă presiune decât pe Giulești, iar toată lumea va vedea cum 40.000 de suflete vișinii vor transforma Arena Națională într-un mare vulcan vișiniu! Ce poate fi mai frumos decât atât?

Hai Rapid!”, a fost mesajul postat pe Facebook de „Peluza Nord Rapid” în cursul zilei de sâmbătă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare