Dan Șucu nu se uită la bani! Prima uriașă pe care a promis-o fotbaliștilor de la Rapid dacă o bat diseară pe FCSB!

Este foarte clar că Dan Șucu nu se uită la bani când vine vorba de atingerea marelui deziderat reprezentat de a aduce în Giulești cel de-al patrulea titlu de campioană din istoria Rapidului.

Este deja cunoscut faptul că acționarul majoritar al clubului alb-vișiniu a pus de ceva timp la punct un sistem de prime de victorie, pentru a-i motiva suplimentar pe jucătorii antrenați de Cristiano Bergodi să depună eforturi susținute pentru realizarea acestui obiectiv.

Dan Șucu nu se uită la bani când vine vorba despre o victorie în fața celor de la FCSB

Acest sistem de premiere este reglementat chiar în regulamentul de ordine interioară de la Rapid și presupune un mod de împărțire a banilor, aprobat de către jucători, în funcție de minutele în care ei au evoluat, sau nu, într-un anumit meci care s-a încheiat cu victoria lor.

Concret, când vine vorba despre meciuri cu echipe considerate mai modeste, care se află în principal în partea inferioară a clasamentului, în cazul unui succes, rapidiștii au de împărțit suma de 20.000 de euro.

În privința partidelor disputate contra unor adversari care emit pretenții de play-off, suma crește până la 30.000 de euro, iar în cazul derby-urilor cu adversarele directe în lupta pentru titlu, cum ar fi FCSB sau CFR Cluj, se ajunge chiar 40.000 de euro primă de victorie, pentru toată echipă.

Proprietarul Mobexpert le-a promis jucătorilor lui Bergodi o primă de 70.000 de euro în cazul unei victorii

Așa se va întâmpla deci și la meciul de sâmbătă seară contra celor de la FCSB de pe Arena Națională. Doar că Dan Șucu a crescut de această dată miza și le-a făcut jucătorilor de la Rapid o promisiune specială înaintea acestui derby bucureștean.

Potrivit gsp.ro, în cazul unei victorii în duelul din ultima etapă a acestui sezon regulat de Superliga, „elevii” lui Cristiano Bergodi nu vor primi doar cei 40.000 de euro stabiliți deja dinainte, ci vor încasa și un bonus de 30.000 de euro, sumă reprezentând prima ratată în urma meciului din deplasare cu Universitatea Craiova, terminat la egalitate, scor 1-1. Astfel, rapidiștii vor urma să împartă între ei suma totală de 70.000 de euro dacă vor reuși să se impună în fața celor de la FCSB, fapt ce ar fi sinonim cu revitalizarea luptei pentru titlul de campioană din acest sezon.

Chiar dacă Bergodi a spus la conferința de presă premergătoare acestui meci că jucătorii nu ar trebui să aibă nevoie de motivație suplimentară în perspectiva partidelor de acest gen, este clar pentru toată lumea că latura financiară reprezintă întotdeauna un „boost” consistent de determinare pentru orice fotbalist profesionist.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare