Dan Șucu vrea să o arunce pe Dinamo în prăpastie! Acționarul majoritar al Rapidului dorește un jucător exponențial din tabăra „câinilor”

Dan Șucu, omul de afaceri de la „cârma” clubului din Giulești, a pus ochii pe un jucător de la Dinamo. Fotbalistul marii rivale a impresionat în acest sezon, iar înțelegerea sa cu cei din tabăra „câinilor” expiră la vară, în luna iunie. Locul pe care Dinamo îl ocupă în clasament nu le împiedică pe celelalte formații din SuperLiga să se intereseze de anumiți jucători ai roș-albilor.

Dinamo se află pe penultima poziție în play-out, în ultima etapă suferind un eșec dureros la Galați, scor 0-1, în prelungiri. Tănasă a marcat pentru trupa pregătită de către Dorinel Munteanu, stabilind scorul final în minutul 90+3.

Dan Șucu a pus ținta pe Darko Velkovski, nord-macedoneanul lui Dinamo

Fotbaliștii lui Zeljko Kopic nu trec prin cele mai bune momente. Situația din clasament este una dramatică, iar „câinii” trebuie să obțină trei puncte în etapa viitoare, pe teren propriu, contra celor de la Poli Iași. Ulterior înfrângerii de la Galați, s-a zvonit că antrenorul croat de la Dinamo și Adnan Golubovic, portarul echipei, ar fi intrat într-un conflict fizic. Zeljko Kopic a lămurit situația, postând o poză pe contul său de Instagram. Tehnicianul s-a fotografiat alături de Golubovic, pentru a arăta că nu există probleme.

În ciuda prestațiilor modeste pe care jucătorii lui Dinamo le-au etalat în ultima vreme, există interes pentru ei. Potrivit celor de la gsp.ro, Rapid a pus ochii pe Darko Velkovski, fundașul nord-macedonean de 28 de ani al „câinilor”. Apărătorul este primul jucător pe care Dinamo l-a transferat în 2024. L-a adus Zeljko Kopic, croatul cunoscându-l bine pe Velkovski.

  • Cota de piață a lui Darko Velkovski este de 1.5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Dan Șucu are toate motivele să și-l dorească pe fundaș, având în vedere faptul că apărarea giuleștenilor nu funcționează prea bine. Mai mult decât atât, Cristian Săpunaru tocmai a împlinit vârsta de 40 de ani. Dragoș Grigore (37 de ani), fost jucător al celor de la Dinamo, nu mai prinde primul 11 de multă vreme.

CITEȘTE ȘI: Cristi Săpunaru are zilele numărate la Rapid? Victor Angelescu, detalii esențiale despre situația căpitanului giuleștenilor.

Daniel Niculae a anunțat plecări de la Rapid

Președintele celor de la Rapid, Daniel Niculae, a transmis un mesaj public, prin intermediul rețelelor sociale, prin care a pus accent pe declarațiile acționarului majoritar de la club, Dan Șucu, care a anunțat modificări importante pentru tabăra giuleșteană. „Nico” a discutat despre schimbări atât la nivelul lotului, cât și la nivel de staff.

„Ieri (n.r. sâmbătă) am avut parte de o zi tristă, așa cum nu credeam că vom avea la startul acestui play-off. Am pornit cu speranțe mari, mai ales după victoria cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat, însă fotbalul poate să-ți ofere momente de euforie, urmate de perioade foarte grele, în care nimic nu îți iese.

Toate părțile implicate au partea lor de vină pentru anumite decizii luate, atât stafful tehnic, cât și jucătorii. Aceștia trebuie să ințeleagă că cine nu are dorința și atitudine nu are ce căuta la Rapid. Cariera de fotbalist este scurtă, însă trebuie să fie plină de implicare, 24 din 24. Nu doar câte două ore pe zi, la antrenamente. La Rapid nu ne dorim jucători plafonați. Aici vrem jucatori care își doresc să performeze pentru a merge și mai sus! Fotbalul înseamnă pasiune, obsesie.

Nu este ca orice altă meserie. Trebuie să dai totul pentru a performa! Perioada următoare este foarte importantă, astfel încât mă voi implica 100% doar pe partea sportivă și voi decide cine va continua alături de noi în actualul sezon, dar și în stagiunea viitoare, fie că este vorba de stafful tehnic sau de jucători. Rapid este un club ce îți oferă satisfacții imense, dar trebuie să îi oferi toată dedicarea. Iar zecile de mii de suporteri ce vin meci de meci pe stadion trebuie să vadă implicare totală!”, a transmis Daniel Niculae.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare