Dan Șucu rescrie istoria fotbalului românesc: „Rapid – FCSB este Derby de România! Asta este marea noastră realizare”

Se poate spune într-o anumită măsură că Dan Șucu „rescrie” istoria fotbalului românesc, prin prisma ultimelor declarații făcute în spațiul public de acționarul majoritar de la Rapid, în perspectiva meciului cu FCSB de sâmbătă seară, de pe Arena Națională.

Proprietarul Mobexpert a susținut că această partidă reprezintă în prezent adevăratul „Derby de România”, sintagmă care în ultimii ani a fost folosită pentru a face referire la „clasicul” dintre Dinamo și Steaua, atât înainte de 2015, când echipa patronată de Gigi Becali încă purta acea denumire, cât și mai recent, când numele de Steaua este deținut de echipa de fotbal din cadrul CSA, care evoluează în Liga 2.

Dan Șucu susține că în prezent Rapid – FCSB este „adevăratul Derby de România”

Dan Șucu s-a arătat convins de faptul că, prin realizările din ultimele sezoane de la Rapid, gruparea giuleșteană și-a câștigat dreptul de fi parte din cel mai important meci al fotbalului românesc, în detrimentul rivalilor de la Dinamo, care, după cum se știe deja destul de bine, se confruntă deja de mai mulți ani cu mari probleme din punct de vedere sportiv, și nu numai.

„Cel mai important lucru este faptul că Rapidul a ajuns să joace în Derby de România. Rapid – FCSB de sâmbătă este Derby de România şi cel mai important este faptul că echipa noastră a ajuns acolo, că este la cel mai înalt nivel şi acolo va rămâne mulţi ani de acum încolo.

Nu vreau să facem acum un ţel disperat din a câştiga titlul de campioană, bineînţeles că ne dorim asta, bineînţeles că ne dorim 3 puncte şi vrem să batem FCSB-ul”, a spus Dan Șucu, potrivit fanatik.ro.

Omul de afaceri a ținut să îi felicite pe suporterii giuleșteni pentru mobilizarea exemplară de dinaintea acestei partide

În continuare, acționarul majoritar al clubului din Giulești a ținut să puncteze și că partida de sâmbătă se va disputa într-o atmosferă „incendiară”, aspect care, în viziunea sa, reprezintă cea mai mare realizare pentru rapidiști în acest moment și pentru care a dorit să îi felicite pe suporteri.

„Sunt convins că putem să facem asta (n.r. să câștige meciul cu FCSB), am făcut-o de atâtea şi atâtea ori, dar mult mai important şi mult mai frumos este că noi ajungem să jucăm pe Arena Naţională în faţa a 50.000 de oameni Derby de România cu FCSB.

Asta este marea realizare a Rapidului şi sunt mândru de suporterii noştri. Vom fi acolo, în prim plan, mulţi ani de-acum încolo. Evident că un rezultat negativ ne-ar afecta şansele la titlu, dar în niciun caz nu înseamnă că ar fi compromise 100%”, a mai spus Dan Șucu, potrivit sursei citate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare